A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa elnökségének közleménye

2015. november 16. 16:22

Az elnökségi tagok egyenként 70% fölötti arányban kaptak bizalmat, az elnök támogatása azonban nem érte el a 20%-ot – ennek következtében Tornai Tamás elnök lemondott.

2015. november 16. 16:22
HNT-elnökség

„A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Tanácsülése bizalmi szavazást indítványozott a HNT elnökével és elnökségi tagjaival szemben.

A szavazás eredményeként az elnökségi tagok egyenként 70% fölötti arányban kaptak bizalmat, az elnök támogatása azonban nem érte el a 20%-ot – ennek következtében Tornai Tamás elnök lemondott tisztségéről. A lemondást a Tanácsülés elfogadta.

Tornai Tamás 2013. októbere óta vezette elnökként a Hegyközségek Nemzeti Tanácsát. Az új elnök személyéről később születik döntés, a szervezet irányítását addig a HNT alelnöke látja el.

Ugyanezen alkalommal megválasztották a HNT új főtitkárát is: Dr. Brazsil Dávid 2016. januárjától tölti be ezt a pozíciót a szakmaközi szervezetben.”

*

(Közlemény.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!