Büntet a Fidesz – de tényleg ezt akartuk?

2015. november 27. 10:33

Szánalmas, pitiáner, ostoba, ócska és végtelenül szomorú. Ha valaki 1989 őszén azt mondta volna nekem, hogy márpedig egyszer ilyen lesz, kétszer körberöhögöm. És tessék, ilyen lett.

2015. november 27. 10:33
Dévényi István
Válasz.hu

„Azóta elolvashattuk a sajtófőnök kitiltásról szóló levelét, az összes ellenzéki párt tiltakozását, tegnap pedig az RTL Klub hírigazgatójának kitiltó levélre írott válaszát is. És ebben van egy rész, ami engem, mint (vigyázat, politikai coming out következik!) 1989-es ősfideszest, szíven ütött. 2015-ös az eset, illetve »eset«, emlékeztem rá, de most, a friss kitiltással együtt üt igazán.

Kotroczó Róbert levelének arról a részéről van szó, ahol az RTL Klub hírigazgatója arról értekezik, hogy semmiféle korábbi sajtótudósítási-rendsértésről nem tud (a parlamenti sajtófőnök erre is hivatkozott), mindössze egyetlen esemény ismert számára, s ezt idézem a levélből:

»Szondi Vanda kolléganőm a kormányalakításról kérdezte a Miniszterelnök Urat. Magyarázatként leírom, hogy nem kaptunk sem időt, sem lehetőséget arra, hogy máskor kérdezzük a kormányfőt, viszont a téma nagy érdeklődésre számot tartó napi politikai téma volt. Az újságíró egyszerűen nem tehette meg, hogy ne próbálja meg feltenni a kérdést. Emiatt kolléganőmet 3 hónapra már kitiltották az Országgyűlés épületeiből.«

Szánalmas, pitiáner, ostoba, ócska és végtelenül szomorú. Ha valaki 1989 őszén azt mondta volna nekem, hogy márpedig egyszer ilyen lesz, kétszer körberöhögöm.

És tessék, ilyen lett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. április 08. 23:35
Kedves Dévényi! "1989-es ősfideszest, szíven ütött." ez a piszlicsáré retek ügy? Velem együtt meg jó néhány százezreket ütött szíven a HírTV színe-változása. Nézem a gagyi műsorodat, csakhogy lássam a vergődéseteket, párhuzamosan az ATV vergődésével. A házelnök jól döntött, (kicsit enyhe a bünti) a 2/3 elfogadja. Ti meg csak toporzékoljatok tovább, mint a hülye gyerekek.
anegy_
2016. április 08. 23:34
Ilyenkor derül ki, hogy valóban demokratikusan működik-e vagy csak hazudja." + "rezsim" Te is vergődsz a tehetetlenségedben ott a libbant oldalon.
anegy_
2016. április 08. 23:33
Hablaty, te csak egy csatornán értesülsz a hírekről? Akkor ezért vagy ilyen degenerált.
Bolond Istók
2016. január 03. 10:43
Sokan mondják, hogy az RTL Klub manipulál. Szerintem csak véletlenek, és egyedi esetek véletlen egybeesése. De nem csak véletlenek vannak, hanem vannak nagyon-véletlenek, úgynevezett szubliminális(üzenetek) véletlenek is. Ilyen volt pl. a múlt szombati "Gyertek át szombat este!" nevű műsorban a két nem celeb hanem civil csapatkapitány közül az egyiket Nánási Fatime-nak, a másikat Al-Jadir "Elvis"-nek hívták. http://rtl.hu/most/gyertekat/gyertek-at-szombat-este-2015-11-21 De volt máskor is ilyen nagyon-véletlen pl. amikor - már nem emlékszem, és lusta vagyok visszakeresni - valaki jött Kazahsztánból, vagy ment Kazahsztánba,... azon a héten szombaton volt véletlenül műsoron a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika. https://youtu.be/K6hEvfLfTRc Később azt hittem - és vártam -, hogy véletlenül leadják majd (lett volna rá több alkalom is) a Brünót aminek szereplője egy osztrák homoszexuális divatmániás riporter. A beteg, eltorzult nyugat kap egy fricskát a filmben... https://youtu.be/TMNuWPCj1-U De aztán elszomorodva jöttem rá, hogy az RTL Klubon nincsenek véletlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!