DK-s politikus: a migránsok öngyilkosságba hajszolásával kell megállítani a menekülthullámot

2015. szeptember 29. 17:25

A menekülthullámmal kapcsolatban speciel én meztelen keblekre még nem asszociáltam, de szerencsére sokszínűbbek vagyunk, mint Gyurcsány Ferenc hangszíne, amikor belehergeli magát a binládenorbán elleni üvöltözésbe.

2015. szeptember 29. 17:25
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

A menekülthullámmal kapcsolatban speciel én meztelen keblekre még nem asszociáltam, de szerencsére sokszínűbbek vagyunk, mint Gyurcsány Ferenc hangszíne, amikor belehergeli magát a binládenorbán elleni üvöltözésbe. A cicis nénis tematika azonban  mások fantáziáját is megragadta: ez derül ki Horváth Gyula csepeli DK-politikus Facebook-oldaláról.

A csepel.info szúrta ki, hogy a 2014-ben baloldali polgármester-jelölt Horváth megosztotta egyik ismerőse bejegyzését, amelyben az illető hamisítatlan közösségimédia-magyarsággal (azaz meglehetősen botladozva) ún. vicces stratégiát ecsetelt. Mivel szerinte a Korán öngyilkosságot ír elő muszlim férfiaknak, ha feleségükön kívül más nő szemérmét is meglátják, ezért az áradat megfékezésére a megfelelő megoldás a meztelen hölgyek felvonultatása.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. október 01. 18:46
Oszt, mi lenne, ha Ferenc testvér lezavarna egy újabb bérmálkozást valamelyik telített "zónában" ? Nem mindegy, hányszor veszi fel ezt a szentséget? Valami csak történne. Vagy hazamenne utána, vagy nem, de kétségtelenül megoldódna az egyik probléma.
MZ/X
2015. szeptember 30. 09:39
A szegedi rektor lemondott hasonló faszbúk téma miatt... Kíváncsi vagyok, hogy az überdemokrata DK politikusa is lesz-e ennyire píszí vagy csak a pofájuk nagy....?
Bokros Birka
2015. szeptember 30. 01:43
Már nem tudok semmit engem mindig összezavar ez a táncoslábú csótány vezér. Egyik nap minden migránst befogadna, másik nap anyaszült meztelen lányokat hajtana ki a határra migráns riasztóként. ilyen időben szegények tüdőgyuszit kapnának ott álldogálva, ráadásul náci szokás szerint öngyilokra késztetnék szegény arabokat. Milyen kegyetlen egy bánásmód ez Európában embereket öngyilkosságba kergetni.
áfonya
2015. szeptember 29. 23:51
A "Világpanoráma" szeptember 28-i adása. http://www.utolag.com/Vilagpanorama0928.htm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!