A tömeges invázió más megközelítése

2015. július 06. 16:17

Most se lennék meglepve, ha a most kirobbant népvándorlás azzal van összefüggésben, hogy az USA Európát gyengítő stratégiájának egyik elemét látjuk.

2015. július 06. 16:17
Sonyó
Gondűző bor mellett

„A népvándorlásszerű ország elhagyás okait is meg kellene vizsgálni, sőt az ottani állapotok kiváltó okait is meg kellene ismerni.

Ugyanis, ha ebbe fejlett vezető nagyhatalmak keze is benne van, akkor mindenkinek leesik a tantusz, hogy mi is valójában az ok.

Ha jóval korábbra, a hatvanas-hetvenes évekre megyünk vissza, akkor az afrikai törzsi villongásokat külső erők gerjesztették, hogy egyes országok függetlenné válásuk után, külső gazdasági erők le tudják fölözni az ásványkincsekben gazdag lelőhelyeket. A zavargásokra, a törzsi háborúkra álmegoldásokat javasló nagyhatalmak pedig újra hatalmat szereztek, de nem politikait, hanem fűalatti gazdaságit. Ebben bőven benne volt az USA is.

Így most se lennék meglepve, ha a most kirobbant népvándorlás ezzel, vagy párhuzamosan azzal van összefüggésben, hogy az USA, Európát gyengítő stratégiájának egyik elemét látjuk. Hisz, ha egy teljesen más kultúrájú embertömeg ellepi Európát, igen rövid idő alatt kritikus állapotokat idézhet elő, ami mondjuk ki őszintén, kedvez az USA-nak. Társadalmi, gazdasági, és amit teljesen el szeretnének a balliberális társaságok és velük együtt érzők titkolni, megnövekedett terrorista kockázatokat is gerjeszthetnek ezzel.

Ha ehhez hozzá vesszük az ukrán-orosz háborút, melynek gyújtópontja az ukrán puccs volt (USA segítséggel), illetve ennek kiteljesítése az Európai Unió felé. Gondolok itt a gazdasági szankciókra, miközben az USA áttételesen üzleteket bonyolít le. De a háború kiszélesítése a fegyverkezés kikényszerítésével is ide sorolható. Vagy ide sorolhatjuk az amerikai titkosszolgálat Kelet-európai országok belügyeibe való beavatkozását (kormánypuccsok: Csehország, Lengyelország és kísérletek: Magyarország, - Goodfriend akció -  minden esetben ok az »orosz kőolaj, orosz kereskedelmi kapcsolat«, de leginkább az eltévelyedett országok visszaterelése az USA gyámsága alá). De még megdöbbentőbb, ha ide soroljuk azt is, hogy Svájc, amerikai nyomásra engedte el a frankot, nyomorba döntve milliókat, de csak azért, mert az amerikai befektetők egyáltalán nem nézték jó szemmel, hogy az euró árfolyamának dollárral szembeni csökkenése leértékelte a beruházásaikat, akkor csak a hülyének nem áll össze a kép.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2015. július 07. 09:41
Európát el kell törölni. Az európai fehér, keresztény kultúrát meg kell semmisíteni, ki kell irtani. Ez a magát liberalizmusnak hazudó, jakobinus söpredék valódi célja. A XXI. század Európát pusztító pestise a nyugati "liberalizmus".
tevevanegypupu
2015. július 07. 07:27
Én sm vagyok meglepve..azok az európaiak akik valaha is azt hitték, hogy Amerika valamelyest is segíteni akart volna Európának és ezt hangoztatják is- egyébként miért is segítenék - vagy hülyék vagy anyagilag érdekeltek. Gondoljon mindenki például a telefonlehallgatásokra, de ez csak egy icipici kis ügyecske a többihez képest..rakétatelepítések az amerikai hadsereg ideiglenesen itt állomásozó egységei,..aztán az Ukrajnát segítő egyre több amerikai "szaktanácsadó"..lehetne sorolni. Az AIDS-set is ide csoportosítanám, kis ajándék a tengeren túlról.. a homoszexuálisok házasságának engedélyezése is azt bizonyítja, valami megpattanhatott már jó régen odaát. És a menekültek elindítása, továbbá ki tudja az isist is ki segíti, lehet gondolkodni rajta, ahogy Obama Nobel-békedíján is, ami viszont az európaiak békéről való elképzelésének hülyeségét támasztja alá, szóval van okunk félni. Erre igyunk is egy colat a McDonald'sban.De aki akar mehet oda szoptatni is.
csuka
2015. július 07. 07:06
"Amíg az éjjel-nappal hazudozó Viktor és sleppje habzó szájjal harsogja, hogy minden "menekültet" hazazavarnak, bezárják a menekülttáborokat, és egyébként is, nem fogják elvenni a munkát, meg takarodjanak innen és hasonló lózungok, addig szép csendben megjelentek a Belügyminisztérium Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapjának pályázati felhívásai." Forrás: https://kuruc.info/r/2/145355/
pemete jakab
2015. július 06. 22:29
"az USA Európát gyengítő stratégiájának egyik elemét látjuk." Az USA-nak biztos jól jön Európa gyengítése. De túlságosan nem gyengítheti, mert egyedül marad, ahhoz meg már nem annyira erős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!