Elnézést kérek

2015. június 23. 08:45

Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az „embervadászat” támogatója.

2015. június 23. 08:45
Váczi Gergő
Facebook

Igen hibáztam.

Szakmailag valóban kifogásolható a múlt pénteki élő tudósításom a Mokkában. Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az »embervadászat« támogatója. Őszintén sajnálom, ha ezzel megsértettem mások érzéseit. Elnézést kérek.

Azt viszont határozottan elutasítom, hogy bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezzen. A gyűlöletkeltés határozott, tudatos szándékból ered, bennem pedig soha, semmilyen formában fel sem merült, hogy bárkit a származása, hovatartozása, vallása miatt bántsak. Sajnálom, hogy a tudósításnak ez a része akkor, az élő adásba nem kerülhetett be:

http://tv2.hu/musoraink/mokka/179912_interju_a_menekultekkel_a_bekes_eletet_keresik.html

Üdvözlettel:
Váczi Gergely

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2015. július 22. 16:53
Baszki, miközben a csapból is a "szabadság" meg a "valósítsd meg önmagad folyik, miközben minden libsi arra hízik, hogy legyél egyéniség - nem győznek beállni a csordába, és elnézést kérni ha véletlen nem lépnek egyszerre. Ez a libsi massza kényszeres igazodása. Miközben mindegyik egyenszürkévé válik, szeretik azt hinni milyen színes egyéniségek is ők. Azért a csordaszellem elég erős odaát.
Vén Csataló
2015. július 09. 09:55
Aha. Szóval azt a hibát követted el, hogy megmutattad a dolgot, úgy ahogy van. Nem fűztél hozzá kommentet, nem magyaráztad el a kedves nézőknek, hogy ahhoz képest amit látnak, mit kellene látniuk, nem orientáltad, nem irányítottad, nem befolyásoltad, nem manipuláltad őket. Mert hát a libsi média felfogása szerint a néző óvodás. Jó esetben. A néző agyilag totál képtelen értelmezni amit lát, hall. A nézőnek mindenről meg kell mondani, hogy miről mit kell gondolnia, mit hogyan kell értelmeznie helyesen. Nem véletlen a David Copperfield gondolatolvasó képességeit is felülmúló politológusok médiabeli tündöklése, akik elmagyarázzák, hogy az a politikus, aki A-t mond, az miért mond valójában B-t, sőt tulajdonképpen C-t és D-t is gondol hozzá. Mindezt elmulasztani, ma bűn a libsi médiában, amiért az újságírónak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie (feltéve, hogy meg akarja tgartani az állását). Hogy te ezért bocsánatot kérsz a véleményterrort gyakorló libsi gittegylettől, az egyrészt szégyenletes, másrészt maga a páros lábbal tiport sajtószabadság.
kuc-kuc
2015. július 09. 09:55
A takonygerinc akkor is takonygerinc ha közben a kormányseggét nyalja mint Te Gergő! Amúgy véleményem szerint Te nem náci vagy hanem egy hülye kis nyilas. ....aki bárkit a Dunába lőne ha Orbán Viktor ezt kérné tőle.
thymian
2015. július 09. 09:55
Inkább mondd azt, hogy nem is láttál illegális bevándorlókat. Előbb-utóbb még azt is el fogják várni tőled. Nem láttam semmit, nem hallottam semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!