Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az Irénke nénik országa

2015. június 24. 09:27

Mutatták a TV2 Mokkájában Irénke nénit, aki a déli határszakaszon teljesít szolgálatot. Önkéntes szolgálat az Irénke nénié, nem jár érte fizetség, tán még a költségeit is maga állja.

2015. június 24. 09:27
Föld S. Péter
Most & Itt

Magyarországon vagyunk, az Irénke nénik országában. Akik félnek az idegenektől, mert úgy tudják, hogy veszélyt jelentenek az országra, de nem félnek attól, amitől valóban tartaniuk kéne.

Az Irénke nénik simán lenyelik, hogy Vajna Tímea férjének kaszinói milliárdokat kaszálnak. Hogy a miniszterelnök saját lábon álló vejének álló vállalkozása mindent visz. Hogy Orbán Viktor kötélbarátja, Garancsi István cége milliárdokért építheti fel a vizes vb létesítményeit, ráadásul egy olyan megbízás alapján, ami már kiírása előtt törvénytelen volt. Hogy Magyarország legjobban kereső gázszereplője az élet császára, és a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János egyetlen éjszakára százezreket költ hotelszámlára, egyetlen nap alatt másik százezreket gépkocsi bérlésére.

Az Irénke nénik országában mindent meg lehet csinálni. A szükségesnél drágábban építeni játszótereket – uniós pénzből természetesen – mert az Irénke néniket az sem érdekli, hogy Kósa Lajost, aki Debrecenben polgármester, miért hívják Mr. 20 százaléknak.

Hogy stadiont építenek kórházi ágy, falusi kisvasutat iskola helyett. Hogy a független legfőbb ügyész felesége havonta ötmillió forintot keres az ugyancsak független Magyar Nemzeti Bankban.

Az Irénke nénik nem az országot szennyként ellepő korrupciótól, a hatalmi ágak kóros és káros összefonódásától, hanem a kilátástalanság elől menekülőktől féltik az országot. Nem Garancsit, Mészárost, Tiborczot, Lázárt, Rogánt, vagy éppen Szijjártót dobják fel, hanem a határon egy szál ruhában menekülő szerencsétleneket.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. június 24. 22:50
Irigylem ezt a Föld S. Pétert! Hatalmas integrátor. Mondom! Hihetetlenül rövid idő alatt, hallatlanul dinamikusan, és és élképesztő precizitással magára tudja rántani ennek a nagy ronda világnak az összes utálatát.
brekker
2015. június 24. 20:08
Ilyen fejjel Irénke nénizel? Piacon mikor jártál utóljára madárfej? Ott csipogtok mindenfelé.
Peter8811
2015. június 24. 19:31
Péter bácsi Heller Ági néni nem volt önkéntes 500 milláért kutatta az antiszemitizmust a TGM bácsival. Ahhoz nem írtál függeléket?
néhai Ch.Pilot
2015. június 24. 18:40
Föld S. elvtárs! Igenis, ez az ország sokkal inkább az Irénke nénik országa (és legyen is az), mint hazaáruló judeobolsevik újságíróké!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!