A Fidesz köszöni szépen Farkasházynak és további jó Szárszókat kíván

2015. június 15. 12:27

Ezek az emberek soha nem megérteni és elfogadni akarták az egyszerű állampolgárokat, hanem mindig csak kioktatni és irányítani. Öntelt fontoskodók, akik soha nem forrásként, mindig csak fogyasztóként tekintettek a saját népükre.

2015. június 15. 12:27
Első Kézből
Nyugati Fény

A gyomorbajosan megkeseredett, de cserébe hiú és önérzetes Farkasházy egymagában is sokat tett azért, hogy a fiatalabb generációk hanyatt-homlok meneküljenek a baloldalnak még a környékéről is.

Az általa szervezett találkozó nem más, mint lejárt szavatosságú figurák bávatag önfelmutatása, bárminemű cél, progresszív hatás és eredmény nélkül. Hiszen mennyire tökmindegy már 2015-ben, hogy mit gondol a politikáról Havas Henrik, Magyar György, Juszt László vagy Sas József? (…)

Ezek az emberek soha nem megérteni és elfogadni akarták az egyszerű állampolgárokat, hanem mindig csak kioktatni és irányítani. Öntelt fontoskodók, akik soha nem forrásként, mindig csak fogyasztóként tekintettek a saját népükre. Akik majd szépen megeszik, amit ők kifőztek nekik. Nem jött be.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. június 16. 08:06
Goodfriend Elvtárs nem volt jelen??
Toledo
2015. június 16. 07:30
"mindig csak fogyasztóként tekintettek a saját népükre" -hát ennek az idegen söpredéknek nem a magyar a saját népe. Egyedül ezzel a "saját népe "kifejezéssel nem értek egyet a cikkben.Az meg egész derültséget okozot számomra, ahogy Heller Ágnes néni a "hazafiságról"szónokolt!Isten mentse meg ezt az országot az ő parazita hazafiasságuktól!
Szőke Ciklon
2015. június 15. 20:24
Nagyon igaz minden szó! Annyira igaz, hogy már nem is szabadna velük foglalkozni, jelentéktelen senkik, akikat csak a közös ellenség (magyarok) iránti gyűlölet tart egyben.
2015. június 15. 19:59
Az intellektuális hányingerkeltés egy groteszk formáját provokálja ki a Farkasházy a szárszó piknikkel az által, hogy a Németh László nevéhez fűződő szárszói konferenciákra enged áthallást sejtetni. Csak hogy amíg Németh Lászlónál ez a felelős magyar értelmiség minőségi seregszemléje volt, addig a jelenben ez a parazita csürhénél egy vegetatív tivornyává alacsonyodott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!