Tiffán Zsolt tegyen feljelentést!

2015. június 26. 11:37

A Fidesz baranyai elnöke tudja, hogy kik osztják az észt és a lóvét az övéi közül, sőt felhívja Orbán Viktor miniszterelnök figyelmét: Viktor! Vedd már észre! Ezek maffiózók!

2015. június 26. 11:37
Berkecz Balázs
Egyuttpart.hu

Az Együtt felszólítja Tiffán Zsoltot, hogy tegye egyértelművé az általa megfogalmazott maffiavádat! Ha komolyan beszél, elvárható, hogy tegyen feljelentést. Berkecz Balázs szerint a Fidesz inkompetens, maffiaváddal illetett politikusainak belső harcai miatt marad le még jobban a Dél-dunántúli régió a fejlődésben.

Tiffán Zsolt a minap közösségi oldalán fakadt ki, és azt állítja, hogy vannak maffiózó fideszesek. A Fidesz baranyai elnöke tudja, hogy kik osztják az észt és a lóvét az övéi közül, sőt felhívja Orbán Viktor miniszterelnök figyelmét: Viktor! Vedd már észre! Ezek maffiózók! Tiffán arról is értekezik, hogy belső háborúk zajlanak a Fideszben: Helyosztás zajlik: egyszer ez, egyszer az az erős ember. Ha valaki persona non grata, akkor társai az ellenzéki sajtó segítségével próbálják lejáratni. De kire gondolt Tiffán Zsolt? Egy fideszes és egy nem fideszes közülük való lóvét osztó nagykutyáról írt.

Miközben Dél-Dunántúl társadalmi-gazdasági leépülése folyamatos, magyar emberek ezrei menekülnek külföldre, Tiffán Zsolt és elvtársai egymással küzdenek ahelyett, hogy a térség javát szolgálnák.

Köztudomású, hogy Tiffán rossz viszonyt ápol Bánki Erikkel, a Fidesz regionális igazgatójával és úgy fest, hogy nincs felhőtlen viszonyban Hargitai Jánossal, a Baranya megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából kinevezett miniszteri biztossal, KDNP-s politikussal sem. Nehéz úgy egy térségért dolgozni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének katonái sem tudnak egymással együttműködni.

A Fidesz országgyűlési képviselőit annak reményében választották meg a választók, hogy munkájukkal segítsék a térséget, de a Fidesz-kormány a választások lezárultával már vissza is vonta a Baranya megyei közlekedésfejlesztés aktuális feladatairól szóló, tavaly kelt kormányhatározatot. Tiffán Zsolt és más fideszes politikusok kampányígéreteivel ellentétben, nem hosszabbítják meg a 67-es főutat az országhatárig, nem épül híd a Dráván, és az autópályát sem építik tovább Pécstől Szentlőrincen és Szigetváron – vagyis a Fidesz által ősszel elbukott városokon – át az országhatárig. Most még az a hír is borzolja a térség lakóinak kedélyeit, hogy Siklós, Szigetvár, Nagyatád, Nagyatád, Pécs és számos más település gimnáziumát is megszüntetnék, tovább sorvasztva ezzel a térség felemelkedésének lehetőségeit.

Ugyan mit tettek és tesznek ezek az emberek azokért a választókért, akik megválasztották őket? Ha Tiffán Zsolt vádaskodik, akkor miért nem nevezi meg névvel azokat, akiket maffiaváddal illetett? Tiffán miért nem tesz feljelentést, ha szerinte maffiózókkal dolgozott eddig együtt? Az Együtt felszólítja Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőt, hogy tegye egyértelművé az általa megfogalmazott maffiavádat. Amennyiben az megalapozott, tegyen feljelentést!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. június 26. 16:43
Te meg Berkecz Balázs költözz össze nemes és nemzetes felső- és alsógyimesi Gyimesi Gáborral. De gyereket ne fogadjatok örökbe. Ez egyrészt gusztustalan dolog lenne (bár mivel rólatok van szó nem kizáró ok), másrészt Magyarországon még - hála Istennek - törvénytelen.
Brigadéros
2015. június 26. 15:18
A jó Berkecz ismét lecsapott egy témára...mint tyúk a forró takonyra...
lucabrasi
2015. június 26. 13:59
A muslincáknak az is nagy esemény:)
Vadjoe
2015. június 26. 12:44
Az Együttnek most kivételesen igaza van. Ha Tiffán Zsoltnak tudomása van bűncselekményekről, akkor tegyen feljelentést. Ne Orbánnak üzengessen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!