Éktelen beismerés

2015. május 02. 10:18

Fontos megnyilatkozás volt ez Lázár Jánostól. Ilyen nyíltan még senki nem vallotta be, hogy aki szembemegy a kormányfői család anyagi érdekeivel, az magával a miniszterelnökkel megy szembe.

2015. május 02. 10:18
Veress Jenő
Népszava

„»Valaki valahol, valamilyen borgőzös éjszaka elhatározta, hogy megpróbál éket verni közém és a miniszterelnök közé« – reagált Lázár a Népszava kérdésére. A miniszter arról a pályázatról beszélt, mely (ezúttal is) Orbán veje, Tiborcz István cégének kedvezett, de végül a Miniszterelnökség közbeavatkozására mégsem nyerték meg. Éket verni ráadásul csak egyenlő partnerek közé lehet, de ő Orbánnak csak beosztottja – fejelte meg mindezt a miniszter.

Fontos, korszakos megnyilatkozás volt ez Lázár Jánostól, köszönet illeti érte. Ilyen nyíltan, cinikusan még senki nem vallotta be, hogy aki – akár jogosan is – szembemegy a kormányfői család anyagi érdekeivel, az magával miniszterelnökkel megy szembe. Hogyan is érthetnénk másként a szavait? Ha valóban ő blokkolja a vej üzletét, akkor ék verődik közéjük? Ha nem ő blokkolja, akkor Orbán és más közé verődik a NER gondolatvilágának bonyolultságát jelképező faék?

Ahol tehát Tiborcz világít: Orbán világít. Aki a kis Tiborcznak árt, Orbánnak árt. Ebből logikailag következik: ha a kis Tiborcz gazdagodik, Orbán gazdagodik. (Le tudom ezt persze vezetni Mészáros Lőrinccel is.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. május 03. 09:14
Ja, hát híve a halálbüntetésnek és elmondta. De nem gyilkolt és nem akasztott senkit, míg a rendszerváltás után volt nekünk miniszterelnökünk ugye akiről ki tudja..Sőt most is vannak pártjaink amiknek tagjai egytől-egyig helyeslik, úgy is mint jogutódok.. vagy csak éppen kiváltak belőle.
Akitlosz
2015. május 02. 18:24
Kevés Fideszes rokon és haver nem lett gazdag ember a Fidesz uralom évei alatt. Ez az egész kormányzás célja, minél nagyobb hatalom, s a halatommal minél több pénz megszerzése maguknak.
Fakutya Vigyora
2015. május 02. 18:06
Hiába a társadalom fejire állitása: a hetven éve helyzetbe hozott hülye cselédfattyú hetven év után is hülye cselédfattyú marad.
kjkj945
2015. május 02. 16:54
""Éktelen beismerés"" Ver ss mis add meg a FÉktelen beismerést, meg az Ékes beismerést is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!