Médiaügynökségek: a Fidesz megint kivételezik, és rombolja a versenyt

2015. május 10. 15:22

A Fidesz boldog örömmel rombolja a magyar kapitalizmust. Ha új, piaci munkahelyek létrehozásában kevéssé sikeres és külföldi befektetők sem ostromolják Magyarországot, akkor inkább árt egy kicsit, és rombolja a versenyt.

2015. május 10. 15:22
Szigetvári Viktor
Szigetvári Viktor blogja

A médiaügynökségek díjainak és bónuszainak megtiltása munkahelyek megszűnését és egy működőképes magyarországi ágazat versenyképességét fogja szétverni. Az állam feladata a piac és a tisztességes verseny szabályozása, nem pedig a megakadályozása. Most a Fidesz nem arra készül, hogy nagyobb átláthatóságot teremtsem, hanem durván és bután rombolni fog.

Az elmúlt évtizedben világszerte és így hazánkban is átalakult a médiaügynökségi piac bevételszerkezete. A nagy internetes hirdetési szolgáltatókkal, a TV-s piacok változásával és a nyomtatott lappiac válságával egy jellemzően zsugorodó piacon új kihívások jelentek meg. De a médiaügynökségek léte célszerű, a Fidesz most ezt sodorja veszélybe. A bónuszok és egyéb juttatások elszámolása ügyében pedig a médiaügynökségek ügyfelei számára kellene jogszabályi garanciákat biztosítani, nem megszüntetni a verseny ezen szeletét. A francia és román példák sántítanak, hasznot az intézkedések ott sem hoztak igazán senkinek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. május 20. 20:44
Mókuska! Indulj te is versenyen: ki tud hülyébbet mondani a leggyorsabban tartalom nélkül. Erre nevezz. Meg esetleg a gyorsúszás 100 méteren forró olajbanra ...
tas0125
2015. május 12. 08:42
mondta, "aj em Mónika". A problema nektek az, hogy most az értelmes emberek a Fideszben laknak. Egy db pártos azt hiszi azért nem, mert igazságtalan. Nem! mindenki magasban leszarnak titeket. Ez a helyzet Babolcsai Néni.
Tintamin
2015. május 11. 21:52
A fidesz nem szereti a versenyt, mert ott nem a haverok gyoznek..
Sróf
2015. május 11. 17:08
Jó a témaválasztás. A médiaügynökségek helyzete napjainkban kardinális kérdés a magyar háztartásokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!