Nyugodj békében

2015. május 31. 14:20

55 évesen elment egy közvetlen ember, aki kicsit eltévedt Kelet-Európa hatalmi mocsarában de attól még nekem marad az az Obi, akivel a kamerákon kivül mindig jót lehetett beszélgetni.

2015. május 31. 14:20
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

Én még a Klubrádió szerkesztőjeként ismertem meg Obersovszky Pétert. Hogy értékrendje változott utána, az ő dolga, magam teljesen természetesnek tartom az ilyesmit bárkinél, aki gondolkozik az életen, nem csak megéli. Azt azonban akkor még senki sem gondolta, hogy egyszer lesz egy Schmitt Pál interjúja is. Vidámság volt körülötte, nem volt rossz ember, ellenben kifejezett érdekesen gondolkozott és beszélt. Találkoztunk később az Echo TV-ben is, közvetlensége megmaradt akkor is. Amikor egy cigarettázás alkalmával, munkahelyi épülete bejáratánál, erőt véve magamon is és barátságból cselekedve javasoltam neki, hogy szerintem ne legyen pártpolitikus újságíróként, mert az nem egy hálás feladat, változtasson ezen, akkor nem erre gondoltam. 55 évesen elment egy közvetlen ember, aki kicsit eltévedt Kelet-Európa hatalmi mocsarában de attól még nekem marad az az Obi, akivel a kamerákon kivül mindig jót lehetett beszélgetni és nevetgélni az országon és magunkon. Nyugodj békében.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. április 28. 01:30
"aki kicsit eltévedt Kelet-Európa hatalmi mocsarában" mondja ezt a felsőbbrendűségi gőgtől felfuvalkodott Somogyi. Valamennyi szennyes mondata közül talán ez a legmocskosabb. Hogy miért is? Ezért, mert ebben benne van a manapság oly divatos világpolgár minden felsőbbrendűsége, azé, aki érzékeltetni kívánja velünk nap mint nap, hogy ő nem vesz fel nyelvpótlékot magyar, mint számára idegen nyelv után, és teljesen kívülről és idegenként szemléli ezt a kelet-európai, benne a magyar közösséget. Somogyi ezzel érzékeltetni képes, hogy ő nem tagja, csak külső szemlélője a nemzetnek, mint az ATV is. Ezért mondhatjuk el, hogy egy dologban biztosan világelsők vagyunk, az egy négyzetméterre jutó belső ellenségek vonatkozásában. Fanyar öröm!
Antigoné
2015. június 22. 13:50
"Ne legyen pártpolitikus" - mondja ezt az az ember, aki az utolsókat rúgó MDF arca volt. Szép. Obersovszky pedig nyugodjék békében (a Schmidt-interjú ellenére is).
kitiltott
2015. június 14. 19:10
Ha valaki eltévedt az Te vagy Te tetű.. hogy fel voltál háborodva az agyament DK sokon amikor beszóltak neked a szar műsorodban..aztán gondolom raktak még egy kis soros dollárt a borítékodva és kussban maradtál...Erre emléxel? "Amit a baloldalon műveltek az ATV-vel sokan, az maga volt a szégyen. Én a magam részéről kiszállok ezzel a kormányt aktívan kritizálók közül, mert megijedtem attól, hogy tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat." http://media.mandiner.hu/cikk/20140216_somogyi_zoltan_nem_kritizalom_a_kormanyt_amig_a_dk_nem_ker_bocsanatot_az_atv_tol „A tegnapi nap nagyon tanulságos volt. Köszönöm mindenkinek. Amit a baloldalon műveltek az ATV-vel sokan, az maga volt a szégyen. Én a magam részéről kiszállok ezzel a kormányt aktívan kritizálók közül, mert megijedtem attól, hogy tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat. Bojkottot addig mindenképpen tartok, amíg nem jön egy komolyabb bocsánatkérés a DK részéről az ATV hétvégén is keményen dolgozó munkatársaitól. na kaptál bocsánat kérő levelet? ......... van még kérdés Ildikó?
Lolka-Bolka
2015. június 14. 17:17
neked meg nincs ertekrended ........gerinctelen fereg .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!