Vasárnapi zárva tartás: a KDNP elkúrta. Nem kicsit, nagyon.

2015. március 22. 10:01

Az egyre csökkenő népszerűség, az egyre törékenyebbé váló kétharmad szorításában, és a Jobbik fenyegető leheletével a tarkóján, Orbán Viktor elérkezettnek látja az időt a KDNP kicsinálására.

2015. március 22. 10:01
H_A
Hacsaknem
10 ezer keményen dolgozó kisember porba hullik, de milyen jó, hogy a többi millió kisember pihenhet a családjával. Feltételezzük, hogy ennek fele Fidesz-hívő, az még mindig csak legfeljebb 4-5 ezer szavazó, hol van ez a nem CBA boltok kiszorításából keletkező, tisztán lefölözhető piaci fölényhez képest? Ahol évi 80 milliárd jut a közszolgálati, Sas kabarét is megszégyenítő, megújult nemzeti hírtelevízióra, ez az 50 milliárdos költségvetési ózonlyuk nevetséges aprópénz.

Viszont. Igazság szerint nem gondolom, hogy Harrach Erkölcscsősz Péterék ilyen pragmatikus gazdasági alapvetésekkel a mellényzsebükben csapták le az asztalra a Nyugatot szelektíven majmoló rögeszméjüket. Mivel nem gondolom komolyan vehetőnek azt a felvetést, hogy a Fidesz hátán a parlamentbe bejutó, a parlamenti jelenléttel járó előnyöket immár ötödik éve élvező parazita-alakulat bármivel is zsarolhatná Orbán Viktort, egyetlen magyarázatom maradt arra, hogy miért kellett ez most nekünk mégis.
Tekintettel arra, hogy eleve kizárhatjuk azt a gyanút, hogy a hasznos, megalapozott, életbevágóan fontos, előremutató, építő, a dolgozó kisemberek érdekeivel egybeeső, azokat szem előtt tartó intézkedések mozgatják a kormányzást-törvényhozást, elképzelhetőnek tartom: a vasárnapi zárva tartás lesz a KDNP Őszöde. Járulékos haszonként addig is tompul a reflektorfény a brókerbotrányok, újabb eltűnt milliárdok okozta, hangsúlyosan a Fideszhez (is) köthető nyomorúságról. Hogy Vida Ildikóról és az ügynökmúltról ne is beszéljünk.

Az egyre csökkenő népszerűség, az egyre törékenyebbé váló kétharmad szorításában, és a Jobbik fenyegető leheletével a tarkóján, szerintem Orbán Viktor elérkezettnek látja az időt a KDNP kicsinálására. A vasárnapi zárva tartás nem »kádéempés« olvasatban – Semjén és Harrach ugyan még nem tud róla – egy olyan hasznos gumicsont, amellyel fáradhatatlan vezérünk újra bebizonyítja, mekkora túlélő ő. A futball koronázatlan királya és értelmetlen stadionokban mérhető mániával felvértezett rajongója mesteri húzással éppen most futtatja lesre csapattársait, szövetségeseit.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kvid
2015. március 22. 21:09
:) lol. Kdnp t kicsinalni? Minek? 0% os part kicsinalasabol milyen elony szarmazik?? Orbannak tetszik az otlet. Ennyi.
péterx
2015. március 22. 17:29
Felhívom a szerző módszerére a figyelmet , mely módszer igen egyszerű : vegyél - akármilyen - politikai történést/történéseket . Olvasd bele a saját értelemzésedet . S azután utasítsad el ezt a magad gyártotta valóság-...KÉPET , s csinálj úgy , mintha ez mindenkinek kötelessége lenne , mert a nyegle-obszcén közlési mód valamiféle "fölényt" hivatott szuggerálni ...
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. március 22. 17:00
Sovány vigasz. A mór megtette kötelességét. Mondtam, h az idő mindenre válszt ad. Soha sem gondolták komolyan se a kereszténységet se a demokrataságot. Undorító brigád.
Viz Elek
2015. március 22. 15:22
Olyan jól hangzik piár szempontból, hogy a fidesz koalícióban kormányoz a kdnp-vel hogy már ez megéri lélegeztetőn tartani azt a pártot amelynek annyi tagja van ahány vezetöje, képviselője és kormánytisztviselője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!