Bátor és gerinces férfiak

2015. február 06. 16:11

A jobboldalon új definíció született: még szorosabban szeretnék a hatalom kebeléhez bújni = lelkiismeret.

2015. február 06. 16:11
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Ezek a bátor és gerinces férfiak most majd versenyt fogják bizonygatni, hogy őnekik a lelkiismeretük mindig is lázadozott Lajos ellen, és csak a Párt rendelte őket oda. Szépen fel lehet majd tölteni velük a köztévé újabb és újabb propagandacsatornáit, és ők pedig meg fogják hálálni a gondoskodást és törődést. Obersovszkynak fel kell kötnie a gatyát, hamarosan erős házon belüli konkurenciája lesz az Alázatos Mikrofonállvány-versenyben. 

A jobboldalon új definíció született: még szorosabban szeretnék a hatalom kebeléhez bújni = lelkiismeret.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sróf
2015. február 11. 00:16
Bence! A lelkiismeret egy bazi érdekes dolog: olyasvalami, amivel mindenki rendelkezik, és mindenkinek csakis a sajátjával érdemes foglalkoznia, mert a másikét nem látni. De ha már ilyen frappánsan sikerült definiálnod másokét, azt szeretném kérni, hogy a közeljövőben annak is szentelj egy Facebook-posztot, hogy a sajátod mit jelent számodra. Ne hamarkodd el, jól gondold át!
kamasuka
2015. február 09. 14:41
Olvasva a részeg Bennyt, a jelek szerint lesz itt még ballib szimpátia tüntetés Simicska mellett! :D
kispufi
2015. február 09. 12:19
mr. gerinc megszólalt. hogy hívják azt a konglomerátumot, aki által oda jutottál, ahová? az most hol is van? ja, hogy nincs. miért is? anyád, köpedék sunyi gedva tetű.
paraklétosz
2015. február 08. 20:39
Unikumos szádra ne vedd a lelkiismeret szót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!