Nem szolgáltunk rá a gyűlölködő megjegyzésekre!

2015. január 06. 18:17

Mélységesen elszomorít, hogy gyermekemnek és családomnak, pusztán mert január elsején elsőként jött a világra 2015-ben, ilyen gyűlöletet kell elszenvednie.

2015. január 06. 18:17
Rácz Péter
Makó Híradó

„Amióta megjelentek az interneten a gyermekünket támadó írások, köztük egy parlamenti párt alelnökének, a jobbikos Novák Elődnek a bejegyzése, sem én, sem a feleségem nem tudunk aludni. Képtelenek vagyunk feldolgozni, hogy pici babánkat minden ok nélkül bántják.

Novák Előd nem ismer minket! Mi nem segélyen élünk, nem voltunk soha büntetve, van szakmám, nehézgép-kezelő vagyok, csak azért nem tudok a szakmámban elhelyezkedni, mert még le kell tennem a KRESZ-vizsgát, amire most gyűjtjük a pénzt. Jelenleg az önkormányzatnál közmunkásként dolgozom, adót fizetek, a köz javát szolgálom, munkámmal eddig mindenki elégedett volt. Ezért is történhetett, hogy környezetemben, aki csak ismer, kiáll mellettünk.

Rettenetes volt olvasni nemcsak Novák Előd, hanem mások gyűlölködő megjegyzéseit is az interneten, amelyre nem szolgáltunk rá!

Orvosi papírokkal tudjuk azt is igazolni, hogy nem időzítettük a szülést, a császármetszést és annak idejét a szülész szakorvos szakmai megfontolás alapján döntötte el.

Mélységesen elszomorít, hogy gyermekemnek és családomnak pusztán, mert január elsején elsőként jött a világra 2015-ben, ilyen gyűlöletet kell elszenvednie.

Ugyanakkor az nagyon jó érzés, hogy sokan kiállnak mellettünk, és Makón, is országosan is érezzük az emberek szeretetét, ami felénk irányul. Velünk vannak nemcsak a barátok és ismerősök, hanem az orvosok, az önkormányzat dolgozói, sőt a polgármester-asszony is, amit ez úton is köszönünk mindannyiuknak!

Akik viszont nem így állnak hozzánk, azokat arra kérjük, kisfiunk, családunk, de az egész magyarországi cigányság érdekében is, hogy fejezzék be a gyűlölködést! Ilyet mi még nem tapasztaltunk, és egy világ dőlt össze bennünk, hogy egy újszülöttel ilyen történhet Magyarországon. Novák Elődöt pedig felszólítjuk, hogy a nyilvánosság előtt kérjen bocsánatot a kisfiunktól!

Írta családja nevében: Rácz Péter, Rácz Péter Rikárdó édesapja”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
siraso
2015. január 08. 14:20
http://lajkolda.hu/kepek/magyarorszag2050.jpg
siraso
2015. január 08. 14:18
http://lajkolda.hu/kepek/magyarorszag2050.jpg
DFK
2015. január 07. 11:36
Mindenki az előítéletet ítéli el, pedig az többnyire utóítélet, tapasztalatból származó következtetés.
Lolka-Bolka
2015. január 07. 11:31
Peter at erezzuk az erzesiedet . Ugyan ezt erezzuk amikor azt halljuk , hogy "PARASZT" vagy "MEGDOGLESZ BUDOS MAGYAR "ugye tudod kire es kik mondjak . Vagy mondjuk meglincselik az edesapat a gyerekei szeme lattara..... es lehetne folytatni . horvat aladar csak art mindenkinek minden magyarnak .Csak hogy vegre valaki elmondja " nincs gyulolet " a budos komcsik meg a liberalisok hasznalnak fel minden lehetseges okot , hogy a tarsadalmon belul feszultseget szitsanak . Mert ez az elet elemuk a gyulolet keltes.elukon horvat aladarral. Amugy meg kivanok neked jo munkat es sikeres KRESZ vizsgat , hogy a csaladodnak rendes eletszinvonalt tudjal biztosita .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!