Dolgok, amiken nem fog a golyó

2015. január 08. 17:01

A tegnapi elkövetők farba lőtték Allahot, vele együtt minden normális muszlimot is.

2015. január 08. 17:01
Mátrai Viktor
Alternatíva

„Ezt a kultúrát - a Charlie Hebdo meggyilkolt szerkesztőihez és karikaturistáihoz hasonló - bátor emberek hozták létre. Olyanok, akik iszlám vallású rendőrként, életük árán is védelmezik a társadalmat a golyóálló mellények mögé bújó gyilkosokkal szemben, akik kevésbé bátor emberek szavait követve, sokszor fegyverrel támadnak ránk keresztényekre, zsidókra, muzulmánokra, ateistákra és bárkire, aki nem annyira gyáva, mint ők maguk.

A tegnapi elkövetők farba lőtték Allahot, vele együtt minden normális muszlimot is.

Innentől kezdve abban is biztosak lehetnek, hogy még több gúnyos rajz és szatíra fog készülni róluk és a hozzájuk hasonló barbárokról. Mert akármennyire is szeretnék, ezen az eszmén és hozzáálláson nem fog semmi, még a golyók sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2015. január 09. 10:00
"Ezt a kultúrát - a Charlie Hebdo meggyilkolt szerkesztőihez és karikaturistáihoz hasonló - bátor emberek hozták létre" Ne essünk már át a ló túlsó oldalára. A CH tevékenysége is a szólásszabadság része volt, de csak mint amolyan gennyes pattanás a seggluk körül. Mert a tevékenységük említésre méltó része bizony az volt. Persze emiatt nem kellett volna agyonlőni őket, de mártírt se csináljunk már belőlük.
incze
2015. január 09. 03:49
allahot elég nehéz lenne farba lőni, de a békés közembereknek bebaszott a dolog (muszlimnak, nem muszlimnak, arabnak, nem arabnak). csak a szélsőségek kapnak minden ilyen fosból új erőt, és a félelem (minden szélsőség fűtőeleme) révén újabb híveket.
kispufi
2015. január 08. 21:47
azt csak úgy halkan jegyezném meg, hogy a racionalitásnak és a józan ész diadalának nevezett üres haszonelvűség, ill. az azt leplező liberális ideológia sem más, mint egy valláspótlék, amit dogmatikus megcsontosodottsága elég jól példáz is.
magnamater
2015. január 08. 21:28
Viktor, talán azt hiszed, téged nem fog a golyó? Allah nevével nem illik viccelődni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!