Habony Árpád elfáradt?

2014. december 11. 18:31

Kormányozni kéne, de nincs olyan hét, vagy inkább nap, hogy ne derülne ki valami nagyon furcsa dolog.

2014. december 11. 18:31
Mátrai Viktor
Alternatíva

„Hiába volt a rezsicsökkentés, a megnyert országgyűlési választás és a lendület-megmaradás a szinte teljesen surlódásmentes politikai környezetben. Habony, az állítólagos ötletgazda elég súlyos szopórollerre ültette a Fideszt a netadóval és a drogtesztes agyrémmel is.

Mind a kettő arra volt jó, hogy felerősítsék és összemossák az amúgy is elég súlyos problémákat, amelyek felszínre kerültek. Kormányozni kéne, de nincs olyan hét, vagy inkább nap, hogy ne derülne ki valami nagyon furcsa dolog.

Kitiltási botrány

Össze-vissza beszél a kormányzat, Szijjártó,és a NAV-elnök is. Ezt a szerencsétlen kommunikációt Amerika előszeretettel használja ki, hogy további tockosokat osztogasson a kormánynak. Most éppen ott tartunk, hogy Vida Ildikó feljelentette Goodfriendet. Fun fact: Vidát ugyanaz az ügyvéd védi, aki az hírhedt diszkópápát, Vizoviczki Lászlót is.

Szijjártó Péter

Külgazdasági és külügyminiszterré való kinevezése eleve aggályos volt, pláne egy olyan időszakban, amikor erősen himbálódzunk az amerikai és az orosz érdekek között. Na meg aközött, hogy a két pad közé érkezzünk seggel. Ha ez nem lenne éppen elegendő feszültség, Szijjártó még vett Dunakeszin egy ritka ocsmány maffiabarokk házat is, és nem sok mindenkinek van elképzelése arról, hogy miből is telt neki erre. Természetesen a szülőisegítség-kártya kijátszásával tisztázta magát, mielőtt a dunakeszi futsalcsapatból pár embert magával vitt volna a KÜKÜM-be, néhány százezer forintért dolgozni.

Lázár János ingatlanügyei

Kezdenek hasonlítani a 90-es évekbeli olajszőkítőkére. A 10 éves gyermeke nevére íratott egy 70 millió forintos lakást és a Mádon a felesége nevére jegyeztek be haszonélvezeti jogot 1,3 hektárnyi szőlőre. 2006-ban még büszkén tette közszemlére családja vagyonnyilatkozatait, sajnos mára leszokott erről és teljes természetességgel állítja ő is, hogy szülői segítséggel jutott hozzá a pár százmilliós tételekhez.

És van még tovább

  • Simicska Lajossal fasírtban van Orbán. Ez még a veszprémi időközire is kihathat.

  • Habony Árpádról mindenki tudja, hogy kicsoda, a fideszes választók jó részének szúrja is a szemét, hiszen senki nem tudja, miből él igen jól az úriember. Köszönhetően az RTLKlubnak már nem titok, hogy tanácsokat osztogat az ország leghíresebb senkije. Rogán Antal és Lázár is elismerte. Itt külön kiemelném a Miniszterelnökséget vezető miniszter reakcióit és mimikáját.

  • Putyin elnök a faszunkkal Déli Áramlattal veri a csalánt.

  • A KDNP is elkezdett mocorogni és beolvasgatni a Fidesznek.

  • Az autópálya ki- és bevezetők, valamint az M0-ás körgyűrű fizetőssé tétele miatt már most nagy a felháborodás.

  • Annak ellenére, hogy hetente kigyullad és életveszélyes, a 3-as metró sem lesz mostanság felújítva.

És ki tudja, mi jön még.

Egy biztos: februárban eldől, hogy marad-e a kétharmad. És bár Veszprém alapvetően Fideszes terület, ott is az meglátás, hogy az országban valami nincs rendben. Úgy fest, hogy a valaha élt legkreatívabb koronagondnok jobb ha pihen egyet. Voltak már jobb hetei is és ha így folytatja munkáját hobbiját, valószínűleg olyan szidást kap, amit nem tesz majd ki a vitrinbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. december 12. 08:44
Ez az írás teljesen rendben van.Gratula.
Syrius Black
2014. december 12. 04:42
Szarvascomb Tulok Zoli módra Hozzávalók: - 8 dkg vaj - 8 dkg sertészsír - só - 1 liter vörösbor - 1 kg szarvascomb a fasza páchoz : - 1 liter vörösbor - 3 evőkanál vörösborecet - 20 dkg vegyes zöldség - 10 dkg vöröshagyma - 1/2 dkg koriander - 1 dkg mustármag - 3 babérlevél - egész bors - 2 dkg só A szarvascombot megtisztítom, lehártyázom, majd jól megsózom. Hat napra közönséges vizes vagy vörösboros pácba teszem./A pácot lásd lent./ Az elkészítésnapján a vaslábast /nekem van, de persze más is jó/ kizsírozom, beleteszem a combot, saját páclevéből ráöntök, és fedővel letakarom. Erős tűzre vagy forró sütőbe teszem. Félóra múlva a fedőt leveszem, és folyamatosan locsolgatva a saját páclevével, puhára sütöm. Vigyázni kell, hogy a hús színe szép legyen, és sütés közben meg ne feketedjen.A vörösborból esszenciát készítek: felforralom és addig főzöm, amíg kb. 4 dl-lesz belőle. Ekkor beleöntöm a maradék páclét, és addig forralom, amíg 3 dl-nyi marad belőle. Vajjal sűrítem, esetleg kis kukoricalissttel. Tálalásnál a fasza hússzeletek mellé nyomatom a fűszeres borpárlatot.Burgonyafánkkal az igazi, azt most nem írom le, mindenki azt körít mellé, amit akar. Ezenkívül áfonyalekvár mehet mellé, azt szereti a szarvas.:-) PÁC: Először a borsot és a babérlevelet mozsárban összetöröm, úgy adom a liternyi bor és víz keverékhez. Az arányok eltérőek, én ekét deci vizet lökök a nyolc deci borhoz. Beleteszem a sót, a mustármagot, a koriandert, a tisztított, darabolt zöldségeket, a félfőre vágott hagymát és a vörösborecetet, majd felforralom. Forrás után leveszem a tűzről, hagyom kihűlni, és a már kihűlt páclébe teszem a húst. Hűtőszekrényben tárolva, hat napig lefedve pácolom. Kibaszott jó.:-) Ha nem jutunk vadhoz, marhából is össze lehet hozni.
gudmen
2014. december 12. 01:42
ezért maradunk mi balkán...kotyalagos gyurcsánnyal..a hatalommániában szenvedö orbánnal..a rendszer alapjai nem változtak...ugyanaz büzö, büdös gyomorforgato mocsár a magyar politikai élet és hatalmi elit kiszolgáloja mint 40+25 éve.. ime a lengyel példa..ök miért nem lesznek balkán..mi pedig hogyan leszünk dél-amerika..vagy togo.. "Jacek Krawiec (az Orlen igazgatója): Na figyelj, mondok nektek még egy ügyet. Kurva életbe, hogy különbözünk mi a magyaroktól. Elmentem ezzel Hernádihoz, mert ő nem hagyhatja el Budapestet, kérdezem tőle: és te, hány évet kapsz? És ö így mosolyogva, lazán, mondja: Figyelj, a jogászaim találtak valamit, hogy ebben a témában az ügyet bármelyik EU-s országban folytatják le és az ítélet felmentő lesz, akkor az minden EU-s országnak el kell ismernie és utazhatok Európába. Én mondom: Magyarországon lesz a per? Ő mondja: Persze. Én mondom, de tudod, hogy ez eltart két, három évig. Ő mondja: nem, áprilisban lesz ítélet. És ül mellette a jogi ügyek igazgatója, egy ilyen nagyon önelégült vendég. Ábel. És ő nevetve mondja: Ábel, mondd meg Jaceknek, ki fog engem vádolni ebben a perben Magyarországon? És Ábel mondja: a feleségem. El tudjátok képzelni ezt a helyzetet? A feleség az ügyész, az ítélet felmentő, minden elintézve. El tudjátok ezt képzelni nálunk? Zdzisław Gawlik (pénzügyminiszter-helyettes): Lehet, de mi nem tudjuk.
Tintamin
2014. december 11. 23:47
Árpád napja van, köszöntsük együtt a kiváló ötletadót, akinek a fejéből olyan mágikus dolgok pattannak ki, mint a netadó, meg a drogteszt. Napirajz is örök emléket állít ennek a gyökérnek: http://index.hu/napirajz/2014/12/11/otletem_van/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!