Az év 10 legemlékezetesebb viselete a közéletben

2014. december 28. 09:59

Habony Árpád többször is fog szerepelni a listán, hisz kevés az olyan alkalom, amikor ne lenne emlékezetes valami, amit hord.

2014. december 28. 09:59
Mátrai Viktor
Alternatíva

4. Habony Árpád a tüntetők között hordott szettje

A képen látható kabát és nadrág ismét passzolnak egymáshoz. A kabát márkáját próbáltuk megállapítani, de sajnos nem találtuk (esetleg ha Habonyig eljut a cikk, akkor megírhatná milyen, mert tetszett). A cipő egy, a 10. helyen is látható (vagy ahhoz hasonló), csatos lábbeli, a nadrág ismét egy szépen szabott, láthatóan jó minőségű darab, a táska pedig minden igényemet kielégíti: nagy, feltűnő, nem akar eltűnni. Mint azt Orbán táskájánál írtam, ezek a tárgyak mindenhogyan baromi esetlen kiegészítők, nem kell megpróbálni leplezni és beleolvasztani azt az öltözékünkbe.

3. André Goodfriend nyakkendői

Az amerikai ügyvivő, nem csak a kitiltásokkal és laza stílusával tűnik ki a közéletből, de szépen megkötött, feltűnő nyakkendőivel is hoz valami színt a mindennapok politikájába. Bár a neves protokollszakértő, Görög Ibolya szerint közönségesek a Goodfriend által hordott darabok, mi inkább megdicsérnénk az ügyvivőt vagánysága és sokszínűsége miatt.

2.: Habony Árpád elképesztő washingtoni zakója.

Sajnos pont ez a borzalom maradt meg a legjobban az emlékezetünkben. Ha van egy kis józan belátása a barátságos tanácsadónak, ezt a zakót azonnal elégeti a francba. Ilyet csak egy ember vehet föl a világon: az NBA legjobb riportere, Craig Sager. Más nem. Még maga Habony Árpád sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth József
2014. december 28. 18:31
Nagyon tetszik,amikor a ballib média ezen csámcsog,hogy ki mit hord a másik oldalon. Ők tudják,mivel lehet az irigy szavazóit felhúzni. A flancolás a szegénység a gyermekéhezés,stb. Azt hogy nagy részét a gondnak az ő oldaluk okozta,fel sem merül náluk és az agy-mosott oldalsójukban sem!Mivel nekik az a feladatuk,hogy megfeleljenek kenyéradó gazdájuknak,ütni kell a vasat,míg meleg.- a tüntetéseknek,motalkó kell!
kjkj945
2014. december 28. 14:42
0 Gyurcsány táblái: Én is cigány vagyok Én is részeg vagyok Én is lopok stb
Ángyán Páván
2014. december 28. 14:33
Piros-fehér kockás, kék karimás kalaphoz barna mintás sál és zöld mintás blúz - kifakult, festett, fésületlen, molyrágta hajjal - ez a haladó baloldali megjelenés. http://jobbklikk.hu/pics/cikk/blog/79.jpg
Morgen
2014. december 28. 12:31
Irigylem azt, aki ilyen baromságokkal foglalkozik. A jóbarát meg az ízlés! Ha lenne neki olyanja, akkor nem szemétkedne naponta. A nyakkendőit meg biztosan a megbízóitól kapta, mikor, mit teljesített , olyat köt a nyakára. :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!