A vén John McCain

2014. december 03. 19:47

Ez a 78 éves idióta lediktátorozta Orbán Viktort.

2014. december 03. 19:47
Bencsik András
Bencsik András
Facebook

„Ez a 78 éves idióta lediktátorozta Orbán Viktort. Kívánjunk boldog és nyugodalmas aggkort a vén John McCain-nek, aki annyit szenvedett, s akiről együttérzően mondta Putyin elnök: »Közismert, hogy John McCain fogságba esett Vietnamban, és nem egyszerűen börtönbe zárták, hanem egy gödörbe. Ott üldögélt néhány évet. Ettől bárki megzakkanna, nincs mit tenni.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2014. december 04. 12:02
Te, gerinctelen féreg, te trágya egykori kommunista munkásőr! Te ugatsz Amerika hőséről?
Box Hill
2014. december 04. 10:58
„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.” Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old. McCain csupán Orbán zsidóbarátságát akarta hangsúlyozni a fasisztázással.
Ouroboros
2014. december 04. 10:39
A kurva anyádat neked is, meg a szovjet pártfőtitkárodnak is, akinek a seggét nyalod, te veterán munkásőr. Én nem szeretem a republikánusokat, de egy McCain-kaliberű emberrel szemben a magadfajta hernyó vigyázzba áll, és csak Sir, yes, sir, vagy sir, no, sir megszólalások a megengedettek. Ezt nevezed te idiótának, te nyomorult féreg? Hallgasd, és szégyelld magad kurvára. http://youtu.be/bss6lTP8BJ8
vargalali
2014. december 04. 09:50
Mi köze van ennek a sértő minősítésnek az életkorhoz? Mi köze van annak, hogy mit csináltak vele a vietnami háborúban? Ezzel akarja felmenteni ezt a rosszindulatú szemétládát, aki készpénznek veszi minden kollaboráns hazugságát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!