Magyarország őrült ellenségei II.

2014. november 12. 12:18

Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.

2014. november 12. 12:18
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.

Lehet, hogy Amerika, a baloldal »kérésére« készített elő egy olyan akciót, mellyel ha belső támogatást kap, akkor két legyet üthet egy csapásra. Megbuktathatja a kormányt, illetve a liberális baloldal térnyerésével a saját gazdasági és politikai érdekérvényesítését is megerősítheti hazánkban.

A liberális baloldalnak kapóra jött az orosz-amerikai vita, vagy az EU-USA vita, - a szabad kereskedelmi egyezmény háttérharca, mert ez is benne lehet a dologban - melyet meglovagolva segítséget kínálhatott fel az amerikaiaknak. A segítség pedig vélhetően nem volt más, mint a belső zavargások kivitelezése. Ehhez kellett Goodrfiend kitiltási akciója, az Ökotárs Alapítvány által finanszírozott társadalmi megmozdulásnak álcázott tüntetéssorozat, a baloldali aktivisták szervezőmunkája és természetesen a liberális és baloldali pártok kommunikációs nyomásgyakorlása.

Ez lett volna a terv?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. november 13. 08:34
Lehet hogy az USA brutális beavatkozását nem a liberális baloldal érte el,de jól jön nekik, az biztos.A Rákóczi szabadságharc alatt is osztrák egyenruhát húztak a labancok, magyarság árulói,és '45-ben,'56-ban is a pufajka volt a divat baloldalon.
hajmosi
2014. november 12. 23:40
Az írónak kevesebb gondűző bort kellene innia. Hamarosan a netadó tervét is a baloldal bűneként fogják felsorolni.
incze
2014. november 12. 19:41
sőt szegín-szegín magyarokat az adócsalásba, a lopásba, a civilek vegzálásába, a jog kiradírozásába, az idiótákból álló kormányzatba (mindig mondtam, hogy tolcsi, lázár, rogán, szíjjártó, kósa, orbán, kövér balfaszista ügynökök) - MINDENBE a baloldal hajszolja bele.
várúr
2014. november 12. 18:40
Petrc Necas cseh miniszterelnök megbuktatásához elég volt egy koholt korrupcióvád, és hogy dugta a kabinet főnénijét. Csakhogy Necas és Orbán más tészta. A magyar kormányfőhöz sokkal több kéne, s ami a fő: valódi ellenzék, nem nyivák politikai önképzőkörök, furcsányok, tóbiások, gulyás mártonok, jávorbencék, karácsonyok, húsvétok, akárkik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!