Orbán Viktor megmondta: bármi megtörténhet

2014. november 26. 21:16

Mi is lehetne jobb annál, hogy az ország legismertebb oligarcháján és hasonlóan ismert politológusán múljon a Fidesz kétharmada?

2014. november 26. 21:16
Mátrai Viktor
Alternatíva

„Ha egy kicsit jobban átgondoljuk, hogy ez milyen támadási felületet adna a Fideszen, az máris kétségessé teszi, hogy a kormányzó párt színeiben elinduljon, az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy Simicska Lajos nem indulna más párttal. Így ha tényleg megpróbálná megszerezni Navracsics visszaadott mandátumát, akkor marad a független jelöltség, ugyanúgy mint Török Gábor esetében.

A Fidesz helyzete viszont így sem lenne mesés. Legalábbis a Lázár-Seszták-L. Simon -tengelynek erősen bánthatná a szemét az újabban a fényre merészkedő Simicska, ezzel újabb párton belüli feszültségeket generálva. Akármennyire is megromolhatott a viszony Orbán Viktor és a Közgép-vezér között, itt nem lehetne használni a jól bejáratott lejáratókampányt. Bár megnéznénk a reakciót arra, ha a volt Fidesz-pénztárnok és APEH-elnök egy CÖF-CÖKA-plakáton lenne látható valami elmés, lopással és tönkretétellel kapcsolatos mondattal a feje fölött.

Akárhogy is lesz, több okból is csak reménykedhetünk, hogy Simicska Lajos nem csak trollkodik, hanem komolyan fontolóra veszi az indulás lehetőségét.

  • Érdekes lenne látni a Fidesz reakcióját
  • Nagyon szórakoztató lenne látni Lázár Jánosék reakcióját
  • Az előző két témánál is sokkal mókásabb lenne látni egy ilyen kampányt”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2014. november 27. 08:28
Ez már majdnem annyira vicces, mint az Mszp casting-ok.....
justiceforhungary
2014. november 27. 06:07
ez is a mandiner csapat tagja ? ideje lesz itt hagyni ezt az oldalt
balbako_
2014. november 27. 05:02
A pofátokra én is kíváncsi leszek, ha megtudjátok a hír kacsa.
néhai Ch.Pilot
2014. november 26. 23:23
Álmodik a nyomor :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!