Vida Ildikó és a Nemzeti Hazugság Kormánya

2014. november 05. 16:37

Azt olvastam ma több helyen: két hete hazudik a kormány. Hát nem, nem két hete.

2014. november 05. 16:37
H_A
Hacsaknem

Drága Ildikó! Remélem nem vagy meglepődve azon, hogy a feláldozható anyatigrisek által végzett feladatokkal együtt járó szennyet neked kell most eltakarítani. A magyar kormány veled együtt, látszólag a kedvedért hazudott, takargatott, félre-, mellé-, és összevissza beszélt az ügyedben. Ám várható volt, hogy ha valaki megszólal mégis az egyre kínosabbá váló kontextus miatt, az te leszel. És ettől kezdve, remélhetőleg tudod mi vár rád: le kell téged vakarniuk magukról ahhoz, hogy a nemzeti hazugságot a nemzet érdekét szolgáló egyetemes igazságként lehessen eladni. Hogy ne ez legyen a Fidesz őszödi beszéde, már ha az elkövetkezendő ötven évben a Fidesznek lesz ilyenje. Ne áltasd magad, a bélyeget ettől arrafelé azok fogják rád sütni, akiknek a mocskos játékait eddig büszkén játszottad. Önszántadból, önös érdekeid miatt. Te leszel a beépített ember, az idegen érdeket szolgáló kulcsfigura, a CIA-ügynök. Már nem kellesz.

Mert olyan nincs, hogy titeket mindig valaki, valamiért, valahol, arctalanul, alaptalanul bélyegez meg, hogy ellenetek mindig koncepciós perek indulnak, amelyeknek természetesen soha semminek semmilyen alapja nincs. Beleálltál ebbe a játékba, most siránkozás és mártírkodás helyett vállald a következményeket. Lecserélnek, jön a következő, mert a kormánynak természetesen semmi köze ehhez a korrupciós ügyhöz, amely miatt téged (is) kitiltottak az Egyesült Államokból. Mert lehet, hogy a te vállaidon is egyre pofátlanabbá növő kormány szerint, és szerinted ez nem ügy, az embereket nem érdekli ez a cirkusz, de sokunk szerint ez még egyáltalán nem váltja ki a korrupció megalapozott vádját.

Te ne tarts előadást becsületről, ha kérhetem! A te nevedhez kapcsolódik ennek a cinikus kormánynak az eddigi legnagyobb hazugsága, kamerák és újságírói kérdések elöli látványos menekülésed pedig pontosan ezt a hazugságot legitimálta. Nem tudom már eldönteni, hogy a korrupcióba keveredés a gyalázatosabb, vagy az, ahogyan ezt az egészet megpróbáltátok, és folyamatosan megpróbáljátok mások nyakába varrni. Most úgy tűnik, ezzel a megszólalással te próbálod azt a látszatot kelteni, hogy te mindent időben bevallottál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2014. november 05. 23:32
Kedves elvtársak hirtelen leálltak a rágalomról ,talaj melegszik a lábuk alatt. A NAV komolyan veszi Dömény állításait Sárközi Alexandra alezredes, a NAV bűnügyi szóvivője minderről a PestiSrácok,hu megkeresésére ugyanis elmondta: “A Privát Kopó cikkében hivatkozott levél megérkezett a pénzügyi nyomozókhoz. Az abban szereplő használható érdemi információk alapján megtettük a szükséges intézkedéseket és büntetőeljárások is folynak.” Kollégáink ezt idézik Dömény másik leveléből, a 2009-es év eseményeire utalva: “Az MSZP építette ki az áfacsalást (…) Akkor döntötték el a legfelsőbb szinteken, hogy a Magyarország és Szlovákia között elcsalt áfát hogyan fogják elosztani. Továbbá azt, hogy ki fogja biztosítani a kiemelt cégeknek a védelmet az akkori APEH-nél”. A Privát Kopó szerint ez az iromány Dömény utolsó levele, amely összességében egy 18 milliárd forintnyi áfacsalás-sorozatról lebbenti fel a fátylat – cégnevekkel, személynevekkel, összegekkel. A lap már a múlt héten is írt a témáról, a PestiSrácok.hu akkor a NAV-nál kérdezett rá az ügyre. http://pestisracok.hu/az-mszp-partkasszajaban-landolt-az-afacsalt-takarmanyok-aranak-egy-resze-irta-leveleben-domeny-zoltan/
Eltünt
2014. november 05. 22:16
Ezt kell alaposan megszellőztetni ,végül a zsákból kibújik a szög. "Az MSZP is haszonélvezője volt a milliárdos áfacsalásnak – állítja levelében az eltűnt vállalkozó 0 Az MSZP pártkasszájában landolt a 2010 előtti, 18 milliárd forintosra taksált áfacsalás-sorozat “jövedelmének” egy része – olvasható a PestiSrácok.hu által megszerzett levélben, amelyet Dömény Zoltán felvidéki, nagymegyeri vállalkozó írt saját kézzel, még a februári eltűnése előtt. Ez az a gigantikus bűnügy, amelynek egy másik szálában a most korrupciót kiáltó amerikai Bunge is az adónyomozók látókörébe került – mint a bűnszövetkezet által közvetített gabona egyik legnagyobb felvásárlója. Dömény saját magát és családját szerette volna bebiztosítani az áfamaffia leleplezésével. E keresztapák a jelek szerint nem csupán az alvilágban mozogtak otthonosan, hanem kapcsolatokat építettek ki multicégek, a kormányzat és az akkori APEH felé is." http://pestisracok.hu/az-mszp-partkasszajaban-landolt-az-afacsalt-takarmanyok-aranak-egy-resze-irta-leveleben-domeny-zoltan/
brabant89
2014. november 05. 21:10
"Már nem tudom követni, hogy pontosan mi is ez: Simicska Lajos gyomrosa Orbánéknak, vagy az előre nem egyeztetett kormányzati kommunikáció nevetséges kiütközése, hogy sima partizánakció-e, vagy a kormány megszokott stratégiai akciózása. De bárhogy is legyen, a reggel, délben, este már nem kifejezés erre az összehangolt kormányzati pofánkba köpködésre. Azt olvastam ma több helyen: két hete hazudik a kormány. Hát nem, nem két hete."
Eltünt
2014. november 05. 20:18
Goodfriend cia amerikai ügynök ,Ron Werberrel nem tudtak kormányt buktatni ,most a cia ügynökkel próbálkozik.Kormány buktatás cselekre a magyar nép nem reagál ,,jobban él mint a rikácsoló ballib regnálása alatt.2010-ben bukott mszp óta aránylag csendben folyik az élet , ,ballib szaladgál minden oldalra megzavarja a csendet mint valami hisztérikus hitelét vesztett kádári figurák, elkövetnek mindent hogy az országunkat Amerika megszállja akár katonailag ,eu meg minden támogatást megvonjon az országunktól hogy a magyar nép nélkülözzön az ország csődbe menjen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!