Amerika bűzlik a korrupciótól

2014. november 14. 13:02

Ha valaki nem értené, az USA-t nem érdekli Magyarország saját érdeke. Bele akar ebbe szólni.

2014. november 14. 13:02
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Az USA, Goodfrienddel az élen elhitette a magyarok egy részével, hogy súlyos korrupció lengi körül a kormányt. Közben kiderül, hogy mindez az amerikai korrupció elleni határozott kormányfellépés miatt van! Ha valaki nem értené, az USA-t nem érdekli Magyarország saját érdeke. Bele akar ebbe szólni. Úgy akar beleszólni, mint ahogy a cseheknél is beleszólt. Ne legyen magyar érdek, ne legyen tisztességes üzlet, hanem legyen Amerika előtti, feltétel nélküli behódolás, mint a cseheknél.
Legyen Magyarországnak az a szemlélete, ugyan nem jó nekünk, meg nem is éri meg, de ha Amerika saját érdekei miatt azt mondja ezt kell tenni, akkor ezt tesszük. Mi ez, ha nem korrupció.
Nekünk meg ez nem kellett! De nem is fog kelleni.

Erre az USA beindította a hazugsággyárát pont úgy, mint a cseheknél.

A magyarok egy része meg kimegy tüntetni, mert észrevétlenül a kezükbe adtak valamit. Meg se nézik, fel se fogják, nem is tudják miért, de kimennek az utcára ordítani.
Nem fogják fel, hogy André Goodfriend akciója a gyújtózsinór lefektetése és meggyújtása volt.
Ők meg felemelt fővel tovább égetik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2014. november 15. 08:48
Friend kém barát kettős mércével mér ,emlékezzünk csak Putyin börtönbe zárta a nagy olajmágnást(Hodorkovszkij) , ez a csoda orosz mágnás tíz évig ült börtönben,.Közel multban szabadult a maffiózó olajos egyenest irány nyugat felé vette az útját ,érdekes Amerika nem tiltottak ki az orosz maffiózót hanem egyenest pártját fogta ,sőt Putyint okolták.A börtönből nemrég kiszabadult egykori milliárdos Svájcban telepedne le.
catalina9
2014. november 15. 08:03
Érdekesek ezek a ballibák, milyen készségesen hisznek egy olyan hatalom Jóbarát fedőnevű tartótisztjének, amely hatalom évtizedek óta hazudik, embereket kínoz, lehallgat. Amelynek elnöke lebontatja a WTC-t majd nemlétező vegyifegyver keresgélés ürügyén agyonbombáz tőle 10000 kilométerre fekvő országot, emberek százezreit ölve meg, és közben a vállalkozásai révén személyes hasznot húz a háborúból, avagy a Fehér Ház Oráltermében szopatja le magát egy gyakornoknősténnyel, avagy a világ minden pontjára hurcol embereket, hogy ott kínozza őket halálra, avagy a személyiségi jogok őreként lehallgat mindenkit…és közben moralizál. Az is érdekes, hogy álomfejtők módjára magyarázzák D-Jóbarát tartótiszt tetteit, hebegését, habogását, tudományos munkává szépítik az amerikai fecnit, szóval mindent megtesznek, hogy kiérdemeljék a hazaáruló jelzőt. De náluk ez nem jelző, hanem a lényeg. William Odom amerikai tábornok és kémfőnök: „A SZOCIALISTÁKNAK bűntudatuk van, és GAZSULÁLNAK nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És meglepi őket, hogy velünk mégiscsak könnyebb tárgyalni.” Ahogy Göncz elvtárs mondotta volt: „A gazdaság 75%-át már a nemzetközi vállalatok adják, és az a kormányfő, aki ehhez bármilyen formában hozzá akar nyúlni, három hónapnál tovább NEM MARADHAT A POSZTJÁN” Segítsetek ballibák a leváltásban, hátha ti tovább maradhattok három hónapnál. Ehhez elég csak a hazát árulni, és az mindig ment nekik.
Akitlosz
2014. november 15. 05:38
Amúgy a komplett Európai Unió az amerikai érdekek kiszolgálására épül. Az európai országok érdekeit gátlástalanul alárendelik az amerikai érdekeknek.
Akitlosz
2014. november 15. 05:35
Ukrajna még jobb példa az amerikaiaknak való feltétel nélküli behódolásra a cseheknél is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!