Falus megbukott, de úgy néz ki, Bokros is!

2014. október 01. 16:04

Az már a baloldal dilettantizmusa, hogy ezt az embert képesek voltak bedobni a mély vízbe, ahol már az elején is kapkodva vette a levegőt.

2014. október 01. 16:04
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Hihetetlen pályát futnak be manapság a baloldali főpolgármester-jelöltek Budapesten. Meg se ismertük igazából az egyiket csak a hülyeségéről, a semmiből előbukkant a másik.

Falus helyett betoppant az összefogás új embere, Bokros.

Erre mondják vidéken: gyenge kezdés után erőteljesen visszaesett, majd féltávon feladta.

Miként tudott ez az ember eddig is felelős beosztásba kerülni az nálam örök rejtély marad. Tudásban, politikai észjárásban, de lelkileg is gyenge volt a feladatra. Az már a baloldal dilettantizmusa, hogy ezt az embert képesek voltak bedobni a mély vízbe, ahol már az elején is kapkodva vette a levegőt.
Ez a dilettantizmus persze nem múlt el a baloldalon, mert a csere se jobb. Gyakorlatilag csöbörből, vödörbe esett a társaság. Bokros Lajost a levitézlett politikus emelték Falus helyébe. Azt a figurát, aki minden volt már csak »akasztott ember« nem.”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. október 02. 00:17
Ha itt Bokros még egyszer labdába rúg, tényleg sóval kell bevetni az országot.
Zsusztina
2014. október 01. 19:13
Ezek tényleg ilyen hülyék. Mindig azt hiszik, azt csinálnak, amit akarnak, merthogy már nincs lejjebb, aztán mégis van.
foxi
2014. október 01. 19:12
A http://m.cdn.blog.hu/bo/boszanett/image/stafeta%20%282%29.jpg a Horváth-Földes-Bokros-Gyurcsány váltó a "futott még " kategóriá győztese lett !
vigyor
2014. október 01. 18:30
Én egyszerűen tényleg csak röhögni tudok rajtuk, nem hiszem, hogy nem direkt csinálják, egyértelműen vesztésre játszanak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!