Nemcsak zseniális politikus, de csodás társ is

2014. október 03. 16:07

Kampány van, tudom. Nem szabad foglalkozni a bántással, mert az nem engem, hanem az „elkövetőjét” minősíti.

2014. október 03. 16:07
Rogán-Gaál Cecília
Facebook

Kampány van, tudom. Nem szabad foglalkozni a bántással, mert az nem engem, hanem az „elkövetőjét” minősíti. Ezt is tudom. És ezzel együtt nőként nem érheti nagyobb öröm az embert, mint amikor kiáll érte és megvédi a férje.

Nemcsak zseniális politikus, de csodás társ is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2014. október 04. 17:06
Őszintén nem értelek benneteket. A magyar, Mária népe nőtisztelő. Ha egy nő elbocsájt egy "galambot" társaságban egy úriember sem észrevételezi. Nem szokás. Nem szabad. A csajokat, családot illik békén hagyni, még akkor is ha Ő, Ők szállanak be. Legyen ez most jelesül Rogán "cicus" problémája, hogy bedobta az asszonyt. Okosabb is lehetett volna,mert nyilván rendes, tisztességes lány, de bulvár kirakatba, ahogy egyikünk párja sem, szóval nem való. Ő aztán különösen nem. Látjátok a Zorbán sokkal értelmesebb. A Nagyasszony csak méltó környezetben. Ahogy kell. Tanuljatok balfaszok! Az Úr ritkán nyújt ilyen példát. Becsüljétek meg!
Gregorius
2014. október 04. 16:59
Nekem a zseniális politikus Churchillnél kezdődik, aki többszörösen megbukott (pl. az Admiralitás Első Lordjaként vereség a Dardanelláknál), de újra és újra talpra állt és erősebb lett.
balbako_
2014. október 04. 07:31
Igaza van.
Ellensúly
2014. október 04. 00:33
Rogánnak a szoclib oldalon lenne a helye: egyrészt a celebkedése, másrészt az értékrendje okán. (Ha valaki nem emlékezne: Tónink Gyurcsánnyal és a Hitgyülivel együtt tüntetett egy jobbikos képviselő megnyilvánulása ellen, ugyanakkor a nemzetiszocialista román, szerb, ukrán, szlovák politika megnyilvánulásai, a magyarellenes intézkedések, a magyar kultúra szisztematikus pusztítása teljesen hidegen hagyja.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!