Hagyja békén a feleségemet!

2014. október 03. 16:08

Szeretném Önök előtt is megvédeni a feleségemet és azt üzenem a tisztelt főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni a Belvárosban, akkor inkább támadjon engem minden nap.

2014. október 03. 16:08
Rogán Antal
Facebook

Tegnap egy blog főszerkesztője elképesztően alpári stílusban írt a feleségemről. Azt gondolom, ha egy férfi így ír egy nőről, az egész egyszerűen bunkó. Szeretném Önök előtt is megvédeni a feleségemet és azt üzenem a tisztelt főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának akar kampányolni a Belvárosban, akkor inkább támadjon engem minden nap. De hagyja békén a feleségemet!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. október 04. 15:04
Inkább te hagyd az asszonykádat! Nem kell több rogán!
Ellensúly
2014. október 04. 00:33
Rogánnak a szoclib oldalon lenne a helye: egyrészt a celebkedése, másrészt az értékrendje okán. (Ha valaki nem emlékezne: Tónink Gyurcsánnyal és a Hitgyülivel együtt tüntetett egy jobbikos képviselő megnyilvánulása ellen, ugyanakkor a nemzetiszocialista román, szerb, ukrán, szlovák politika megnyilvánulásai, a magyarellenes intézkedések, a magyar kultúra szisztematikus pusztítása teljesen hidegen hagyja.)
gudmen
2014. október 03. 22:30
hagyjuk már ezt a kutyakomédiát..pénzzel számolj el..meg az ingatlanaiddsal..kinában már lognál köcsög..hunvalddal együtt meg a posztkomcsi maszopfidesz galeri 80%-ával a talpatok alatt fütyüölne a szél..népnyomorito köztörvényes haramiák vagytok egytöl egyig..
Brigadéros
2014. október 03. 20:20
Hívd ki pisztoly párbajra és lődd le, mint egy kutyát... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!