Fedőneve: Schnurrbart

2014. október 01. 20:21

Szigetvári Viktornak mindenképpen jár a tisztelet, a taps, a gratuláció és a konfetti!

2014. október 01. 20:21
Mátrai Viktor
Alternatíva

Elmondanék pár dolgot, amit megtanulhatnak a baloldali bohém ifjak összefogásosság tagjai a Falus Ferenc történet példájából.

- A ló nem egy okos állat. Ezt mindenképp érdemes megjegyezni. Bár politikailag sok hasznot nem húzhat belőle senki, de hasznos tudás lehet.

- Lehetőleg a politikusunk szájából ne hangozzék el az, hogy őt nem érdekli a politika. Bajnai Gordon után a második ilyen kísérlet is csúnyán elbukott, a következő (ha lesz még ilyen) ne mondjon ilyet.

-Mindenképp tartsunk gyorstalpalót a jelöltnek kommunikációelméletből, szociológiából, a közösségi oldalak használatából, pláne ha az első perctől kezdve ennyire nyilvánvaló, hogy az emberünk dilettáns, akkor erre mindenképp időt kell fordítani.

-Ha az előbb említett tudást nem sikerül elsajátítani, inkább írjuk meg a szövegét, hogy azt olvassa és semmiképpen se improvizáljon (akármennyire is utál olvasni).

-Ki akar menni egy tüntetésre? Kötözzük le, ne engedjük.

-Valaki nézzen utána a kritizálni kívánt dolgoknak, ha már a jelöltünk erre képtelen.

-A kampánystáb készítsen videókat. Csak ők.

Ha ezeket az alapelveket betartották volna, talán még mindig élvezhetnénk Falus alakítását. Sajnos nem ez történt. Bár így is egy fergeteges komédia lett az ügyből, de talán egy kicsit hosszabb sztorit vártak ettől.

Szigetvári Viktornak azért mindenképpen jár a tisztelet, a taps, a gratuláció és a konfetti!

Neki sok emberrel sikerült elhihetnie, hogy -a lóval ellentétben- ő egy okos állat. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krksziget99
2014. október 02. 11:28
A negatív karriert sikerült abszolválnia!
Onurisz
2014. október 02. 09:37
Kezdjük érteni, miért jutott oda az MSZP, ahol most van. Azért, mert ilyen tehetségtelen ifjú karrieristáknak adott felemelkedési lehetőséget, mint ez a Szigetvári. A Piarista Gimnáziumból indulva természetesen a kormányzó MSZP-hez csatlakozott, néhány évre be is lépett, nekik adott tanácsokat, Ron Werbernél csiszolta az erkölcseit, s végigszolgálta Medgyessyt, Gyurcsányt, Bajnait - tehetségesebbnél tehetségesebb politikusokat. Mindezt csak azért, hogy felkészült politikusként végre elénk lépve bemutathassa nekünk Falus doktort. Így kell politikai karriert építeni. És még csak két hét múlva lesz 36 éves. Előtte a jövő, előttünk a jövőnk, hisz még miniszterelnök is lehet belőle.
luga
2014. október 02. 08:52
Szigetvári egy törtető, aki politikai karriert szeretne, de tehetségtelen.
balbako_
2014. október 02. 06:59
Bokros sem különb ám! Csak azt nem értem, hogy ezek az önértékelési zavarban szenvedő faszik (Bajnai, Gyurcsány, Falus,Bokros stb) miért vállalják? Imádnak kikapni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!