Nehogy már ingyér szkájpoljatok Amerikával!

2014. október 22. 08:03

Itt a választási rezsi-rizsa rothadt gyümölcse, fogyasszátok jó étvággyal! És ha esetleg azt hitte bárki, hogy az internet ugyanolyan közszolgáltatás, mint az áram, gáz, tűzifa, akkor ideje felébredni!

2014. október 22. 08:03
H_A
Hacsaknem

2014: Ne netezz, ne írjál véleményt, kussolj, köcsög! Vagy ha már mindenáron pofázni akarsz, akkor fizess! Nem 2008-ban vagyunk, és nem ellenzékben! Gyalázat? Az. Mert tudjátok, ez az az ország, ahol 2018-ra minden háztartásban lesz széles sávú internet.Gigabájtonként 150 forintért. Ha ennek csak töredékét hárítják át gigabájtonként rátok, az is nagyon fájni fog. Bár jobban belegondolva, nem fog fájni. Mert 2018-ra a teljes foglalkoztatottság paradicsomi állapotába érünk, a munkaképes lakosság vígan kapirgálja közmunkában a szart az árok parton, vagy követ tör, így senkinek nem kell már az internet. Még hogy széles sávú. Ugyan már! (…)

Miközben az ENSZ szerint az internet »nélkülözhetetlen eszköz az emberi jogok széles körének gyakorlásához, az egyenlőtlenség megszüntetéséhez, a fejlődéshez, ennélfogva az egyetemes hozzáférést minden országnak prioritásként kellene kezelnie«, Magyarországon megadóztatják, azaz korlátozni akarják az internethez való hozzáférést. Bármilyen égbekiáltó ostobaságnak tűnik elég sokunknak, Magyarországon megadóztatják azt a szolgáltatást, amely ugyanolyan nélkülözhetetlen része az életünknek, mint a gáz, a víz, vagy az áram. A rengeteg választási csökkentést valahonnan ki kell termelni, és nyilván csak onnan lehet, ahol pörög az üzlet. Gyártani kell mellé egy jól hangzó ideológiát (onnan kell elvenni, ahol nagyon sok van, és különben is ingyen telefonáltok Amerikával) és egyszerre két legyet lehet leütni egy csapásra. Nemcsak a költségvetési lyukakat tömködik be, de korlátozzák a rendkívül veszélyes, alternatív tudásokat generáló internetes kommunikációt, információcserét, szabad véleményáramlást.

Nos, eddig óvva intettem mindenkit, hogy Magyarország kapcsán diktatúráról beszéljen, most felhívom a figyelmet: Magyarországon keményen épül a diktatúra! És egyáltalán nem a 150 forintról van szó. Hanem az elvről. Van rá újabb négy évük, hogy azt tegyenek velünk, amit akarnak. Egyelőre a mennyiséget korlátozzák, de bármikor következhet a tartalom. Azt hiszem, most lett elegem ebből a kurva országból!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2014. október 22. 10:13
Nyomi! Itt élek és itthonról nettezek. A három győzelemnek is nagyon örvendek. Sajnállak és a hozzád hasonlókat is,hogy havi 700 Ft.-on rugóztok. Hogy miért? Azt csak ti tudjátok.
luga
2014. október 22. 09:52
Csak telik havi 700.- Ft-ra, ha már nincs infláció, és jelentősen lecsökkent a rezsi.
Horpadt Bölény
2014. október 22. 09:25
Öröm látni a sok net függő rángatózását. Gyerekek,ha itt veritek egész nap,fizessetek !
brabant89
2014. október 22. 08:43
Ez kimaradt: "2014: Ne netezz, ne írjál véleményt, kussolj, köcsög! Vagy ha már mindenáron pofázni akarsz, akkor fizess! Nem 2008-ban vagyunk, és nem ellenzékben! Gyalázat? Az. Mert tudjátok, ez az az ország, ahol 2018-ra minden háztartásban lesz széles sávú internet.Gigabájtonként 150 forintért. Ha ennek csak töredékét hárítják át gigabájtonként rátok, az is nagyon fájni fog. Bár jobban belegondolva, nem fog fájni. Mert 2018-ra a teljes foglalkoztatottság paradicsomi állapotába érünk, a munkaképes lakosság vígan kapirgálja közmunkában a szart az árok parton, vagy követ tör, így senkinek nem kell már az internet. Még hogy széles sávú. Ugyan már! A választásokon, mandátumokon átívelő gennyes köpönyegforgatás tényén túl mit érdemes megjegyezni ebből a történetből? Hogy a magát sci-fibe nyerő Fidesz-kormánynak sikerült megtalálnia tehát azt a területet, ahonnan még pénzt lehet kifacsarni, lenyúlni. De ami a legfontosabb: anélkül, hogy a választói bázist ez megrendítené, hitében megingatná. Mert Jenci néni pont leszarja, hogy mennyibe kerül az internet, és milyen adókat vetnek ki rá. Itt a választási rezsi-rizsa rothadt gyümölcse, fogyasszátok jó étvággyal! És ha esetleg azt hitte bárki, hogy az internet ugyanolyan közszolgáltatás, mint az áram, gáz, tűzifa, akkor ideje felébredni! Az internet a magyar kormány ellensége! Nem lesz itt semmiféle digitális rezsicsökkentés. Ha másfajta információk befogadására vágysz, mint amit a propaganda a szádba rág, akkor fizess érte! Az ideális állapot eléréséhez az szükségeltetik, hogy egyre kevesebben legyenek képesek fizetni érte."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!