Ördögi húzás!

2014. augusztus 10. 10:20

Gyurcsány Ferenc madzagon rángatja az egész ballib politikai garnitúráját.

2014. augusztus 10. 10:20
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Azt már megszokhattuk, de leginkább a baloldal szokhatta meg, hogy Gyurcsány Ferenc madzagon rángatja az egész ballib politikai garnitúráját. A rángatási taktika rég nem a választásokról szól, amit az előző kettő totális veresége be is bizonyított, hanem a baloldal jövőbeli erőviszonyainak alakításáról.

Gyurcsány a letudott két választást is baloldali ellenfeleinek meggyengítésére használta fel, mely az előttünk álló önkormányzati választásokon se lesz másképp.

Falus Ferenc főpolgármester-jelölt erőszakos átnyomása is erre irányul.

A torta habja viszont az, hogy a múltja miatt több sebből is vérző Falust érdekes módon nem Gyurcsány javasolta, hanem Bajnai. Ettől még nem kell hasra esni, mert létezhet ilyen irányú taktika is. Bajnai javasolja, hogy Gyurcsány felől ne lógjon ki a lóláb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. augusztus 10. 21:02
Mikor esik már le az Mszp-s vezetőknek, hogy a Böszme a sírjukat ássa? Már csak egy kis lökés kell és bele esnek.
hátakkor
2014. augusztus 10. 17:28
http://magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2012/18#
Gjallarhornet
2014. augusztus 10. 12:05
"Gyurcsánynak most sem a jobboldal az ellenfele, hanem az egész bal." Kedves Sonyó, ez brutálisan jó meglátás. Ferinket nem szabad lebecsülni: talán a legganajabb az álbaloldalonm, de mindenképp a legprofibb közülük!
kjkj945
2014. augusztus 10. 11:27
"" Gyurcsány Ferenc madzagon rángatja az egész ballib politikai garnitúráját. "" Csak az a baj, hogy 2004 óta teszi! És senki nem tesz ellene semmit! Megérdemlik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!