A bukás!

2014. augusztus 27. 17:41

A baloldal gyakorlatilag lefejezte önmagát Budapesten.

2014. augusztus 27. 17:41
Sonyó
Gondűző bor mellett

„A baloldal gyakorlatilag lefejezte önmagát Budapesten.

A hosszantartó, egymást sárba döngölő csatározásuk után a baloldali összefogásnak, sikerült egy olyan főpolgármester-jelöltet állítania, aki nem sokkal a bizalom megkapása után nem tudni, hogy pancserségből, vagy tudatosan, de lefejezte önmagát.

A »Heves jeges« videójára gondolok, mely szinte berobbant a köztudatba. A fél ország, de inkább az egész, röhög rajta.

Hát nem mindennapi ez a videó. Már a helyszínválasztás is szürrealisztikus. Legelő ló műanyag lavórral a háttérben, vakaródzó kutyák, igényesen felöltözött feleség, zokni és klumpa, valakiből kibuggyanó kacaj, velőtrázó gyermeksírás. Ha megfigyeljük a jelenetet, az akcióra, a háttérben addig békésen legelésző ló is felkapta a fejét és elülső lábának dobbantásával fejezte ki borzalmát. A feleség lelépett a kamera látószögéből, a kutyák is eltűntek. Záró akkordként maradt a sírás!

A bukás egyértelmű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2014. augusztus 27. 21:10
Könyörgöm aki látta többször, az mondja már el mitől vérzik az unoka orra , mert nem vagyok hajlandó sokszor megnézni, de ez spec érdekelne??? Ezek ekkora ökrök lennének,hogy valamivel beverték szegény gyerek orrát , hát milyen nagyapa az ilyen??
vendetta
2014. augusztus 27. 20:22
Szerintem nem ez okozta a bukást. Ez már csak egy groteszk poén a végjátékban.
A helység galagonya
2014. augusztus 27. 20:00
Szegény Falus nem tanult meg orbitális baromságokat hazudni, így hogyan is vehetné fel a harcot a fidesszel.
sersem4
2014. augusztus 27. 18:35
Én szeretném kifejezni őszinte hálámat ennek a csapatnak,ezeknek az igazi kreténeknek,akik ezt véghez vitték! Két napja folyamatosan fetrengek a röhögéstől,nem birom megunni. Ha nem láttam tízszser ezt a csodát,akkor egyszer se! Kassazsiker! FOLYTATÁST akarok! Követelem a nép nevében,hogy forgassák le a második részt is! Öntsék le a hellernyanyát,vagy a fajkasházit! A fajkasházi szövege már maga lenne a siker záloga. "Szeletném kihivni az Olbán Viktolt!,"mindezt tökig vizesen,a háttérben a szárszói budival....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!