Én hülye, aki jegyet vásároltam egy stadionavatóra

2014. augusztus 09. 17:36

Eszembe nem jutott volna, hogy a mérkőzés előtt pár nappal kiderül: lasszóval fogják az embereket az üres lelátókra.

2014. augusztus 09. 17:36
H_A
Hacsaknem

Van abban valami egészen elképesztő arrogancia, hogy a futballt teljesen kisajátító, és maga alá gyűrő honi politika törvényei alapján rengeteg közpénzből, köznézőkkel, buszokkal szállított töltelék tömeggel avatják fel a ki tudja hányadik fantasztikus arénát. Ahol a magyar futball hulláján jár táncot egy valóságtól teljesen elrugaszkodott, stadionok reflektorfényeiben meg- és elvakult államvezetés.

Az adófizetők, a szurkolók hülyének nézésének gyalázatos iskolapéldája: ahelyett, hogy elérhető áron minél nagyobb számú érdeklődő számára lehetővé tették volna, hogy jelen lehessenek egy nem mindennapi futballcsapat által nyújtott eseményen (és egye fene, eregessenek ahány Gripent és galambot akarnak) inkább ingyen, nem kevés ráfizetéssel utólag szétosztogatták a holdudvarnak.

Ami engem illet, ez volt az első és utolsó. Állva szotyolázni bárhol lehet, és még fizetni sem kell érte. Engem többször nem fognak biometrikus alapon beléptetni a Fradi stadionba. Sem máshova. Holnap estig pedig még van idő, ki lehet rendelni a közmunkásokat, ha esetleg a rengeteg promóció dacára még mindig a nézőszám-deficit sajnálatos esete forogna fenn.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. augusztus 10. 16:41
A stadionépítésnek van jó és vitatható oldala is. Lehet róla sokat beszélni. Az én bajom az, hogy a szerencsétlen, siralmas magyar foci jut róluk eszembe.
hátakkor
2014. augusztus 10. 12:08
"Én hülye, aki jegyet vásároltam egy stadionavatóra" és le is írja, hogy hülye, de nem azért mert jegyet vett..
orion
2014. augusztus 10. 11:01
Nem vagyok egy nagy focimeccsre járó, nem köpöm-vágom a stadionok befogadóképességét sem, de ennek utána néztem. Befér 22500 néző, eladtak (2 napos adat)18122 jegyet. Ez ránézésre olyan 80+ százalék. Ez annyira rossz?
berzsian56
2014. augusztus 10. 10:05
Ebben a cikkben ha egyetlen dolog biztosan igaz, az a címben szereplő első két szó: "Én hülye". Te tudod.Minek vitatkoznánk olyasmin , ami nyílvánvaló. Már a csütörtök délutáni adat: 18122 jegyet adtak el eddig. Ha ez így van, akkor itt valaki itt nagyon nem mond igazat. De van ennél rosszabb is. Az index nagyeszű szerzője szombaton ott jért a stadion bemutatón és egyetlen dolgot tartott fontosnak megjegyezni:" a 16 méter szárnyfesztávolságu óriási acélsast a ferencvárosi megszállási emlékművet az egyik legnagyobb Fradi szurkoló Tarlós István főpolgármester avatta fel". Ez azért teljesítmény, egy wurlicer dijat érő mondat. Alig van benne kevés gyűlölet, csak annyi ami egy liberós sajtópittbulltól elvárható. Ennél csak kevéssel dúrvább a Magyar Narancs írása, ahol a stadion akusztikáját méltatják." ebben a kiválló akusztikai adottsággal bíró stadionban szépen fog szólni a "megy a vonat Auswitzba". A kis gonosz már előre tudja, ilyenek ezek, ilyen raccisták. A stadionról, a futbalról meg arról,hogy nemcsak a Ferencváros hanem az ország is gazdagabb lett egy nem akármilyen építménnyel, olyannal amelyikkel bármelyik ország szívesen büszkélkedne, arról egy szó se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!