Szent Tamás 2011 – Csúcsformában!

2014. július 24. 11:18

2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.

2014. július 24. 11:18
Németh Richárd
Wine Flow

„A mádi Szent Tamás Pincészet zászlósbora, a Szent Tamás-dűlőből származó megérdemelné, hogy keressünk hozzá valami rendkívüli pillanatot, és csak akkor bontsuk meg, mikor minimum egy báránygerinc vagy egy kecskecomb vár rá a terített asztalon.

De mivel a bárányok és a kecskegidák a barátaim, ezért én ilyeneket egyrészt egyáltalán nem fogyasztok, másrészt meggyőződésem, hogy minden időpillanat attól lesz kitüntetett, hogy én úgy döntök. És most úgy döntöttem.

Néhányszor volt már szerencsém ehhez a ’11-es Szent Tamás – Szent Tamáshoz, és míg az első alkalommal, 2013. februárjában úgy véltem, szüksége van még némi palackos érlelésre, addig később, 2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!