Mi sem mehetünk el szó nélkül az Ördög Nóra-hadművelet mellett

2014. július 11. 11:08

A sztár-műsorvezetőnő átigazolása az RTL Klubtól a TV2-höz napok lázban tarja a magyar médiákat. Nyilatkozatháború zajlik. Potyognak a könnyek. Durvább, mint amikor Figo átment a Barcából a Realba.

2014. július 11. 11:08
Gazda Albert
Cink

Én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy abban az esetben is ekkora balhé lenne ebből televíziós berkekben, ha a kormány nem az RTL Klub tökét szorongatná mostanában a reklámadóval és egyébként is. Adja magát a válasz, hogy nem, de nem biztos, hiszen annak idején, amikor például a szintén híres Liptai Claudia átigazolt, évekig verődött a paláver dettó, annyira, hogy még nekem is rémlik egy kicsit.

Egy másik dologra viszont még kíváncsibb vagyok: miszerint arra, hogy ha ilyen svunggal, anyagi adottságokkal és politikai hátszéllel pörög a TV2, lenyomhatja-e vajon – mint Szent Pál az oláhokat – az RTL Klubot a közeljövőben?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 16. 13:34
Neked nem inkább a foci vb okán kellene feszt önellentmondásba keveredned?
Besewayo
2014. július 25. 19:02
Nórika... Orrvérzésig basznám a csajt. Erre született. Nánási is gy érzhette, és egyből bevarrta a bigét. IRIGYLEM. :-)
röviden
2014. július 25. 17:06
Meg úgy harminc kiló.
Zokni
2014. július 25. 14:43
Nem t'om, ki az az Ördög Nóra. Annak idején volt egy fiatal műsorvezető csaj - aki sokkal szebb volt, mint amilyen tehetséges - ezzel a névvel, akit a saját magát valamiért olyan nagyon jópofának tartó kollégája cikizett. Ez utóbbi valami vetélkedő műsor vezetője lett, amiben a saját sötétségét aknázta ki a nézettségért. A csaj eltűnt. Gondolom jól férjhez ment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!