Várja a NAV-ot az RTL Klub

2014. június 26. 08:27

Kolosi Péter programigazgató elmondta: a NAV eddig is olyan sűrűn ellenőrizte a céget, hogy külön irodát tartanak fenn a hatóság munkatársainak az RTL Klub épületében.

2014. június 26. 08:27

Varga Mihály miniszter az RTL Klub ellenőrzésére utasította a NAV-ot, a csatorna áll a vizsgálat elé. Mint azt Kolosi Péter programigazgató közölte: olyan sűrűn ellenőrzi őket az adóhatóság, hogy a NAV munkatársainak már külön irodát tartanak fenn az RTL Klub épületében.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. november 07. 01:27
"A másik: gondolom nem akarod kiröhögtetni magad ezzel a dumával azután, hogy a MOL vezér a lengyeleknek dicsekedett, hogy Ő már tudja a bírósági eredményt ..." ROTFL! Agyatlan flufferke ezt is benyaltad?! Nem Hernádi Zsolt beszél a lehallgatott felvételen hanem Jacek Krawiec! &&@###ff85c2^@^@^@^@^@^@^@^@^@^x45fea1 /sbin/spybot.py ncat vizsgalat.docx | netput -x -oF -dBroadcast Régóta látókörünkbe került egy 'global001' nicknevet használó személy. Politikai fórumokon aktív, de valós tevékenysége egy interneten szervezett pedofil hálózat működtetése. Sztenográfia módszerével szervezik az új tagokat semleges témájú hozzászólásokba rejtve az üzeneteket. Teendők: További bizonyítékokat kell gyűjtenünk, roppant kártékony pedofil bűnözővel van dolgunk. EOF
MOPO3OB
2014. november 07. 01:27
A francba egy spyware kártevő feltörte a gépemet. A mandiner.hu portálmotorba injektálva terjeszthették, vagy valamelyik fertőzött linkkel. Most meg postolgatja kifele a doksikat.
MOPO3OB
2014. november 07. 01:27
"Az RTL ugyanis 2012-ben értékesítette a nemrég vásárolt RTL Kábeltelevízió Kft.-t (IKO), és a Cable Chanels S.A-t, és csaknem harmincmilliárdos árfolyamnyereséget könyvelt el az üzleten. Ez adóalap-csökkentő tételnek számít, a további csökkentő tételek hatására pedig összességében 23,7 milliárdos negatív adóalap keletkezett az RTL-nél, ami 2013-ban sem csökkent jelentősen." Itt nemcsak ÁFA-csalás alapos gyanúja merül fel. Vagy fogalma sem volt az újságírónak arról mit hallott valamelyik RTL-es sajtótájékoztatón és a többi média sem értette ezért copy-paste átvette a szöveget.
atila68
2014. július 11. 18:37
Lehet most nem lesz elég egy nokiás doboz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!