Farkasházy Szárszója

2014. június 20. 10:33

Farkasházy Szárszója tavaly – akarva-akaratlanul – megtestesítette vendégei minden kudarcát, s ezt le is verték rajta.

2014. június 20. 10:33
Tamás Ervin
NOL

„Farkasházy Szárszója tavaly – akarva-akaratlanul – megtestesítette vendégei minden kudarcát, s ezt le is verték rajta. Pedig a karanténba szorulás, a kiüresedés nem akkor s nem is abban a kertben kezdődött, csak ott könnyű volt tetten érni, groteszk jeleneteit kifigurázni. Ettől függetlenül a kifogások, ellenérzések lassan, de módszeresen gyűltek az eseménnyel kapcsolatban, érdemes csokorba gyűjteni őket. (...)

Összegezve: az »új undokokkal« szemben semmit sem tehetnek a „régi undokok”, akik lehet, hogy szelídebbek, demokratábbak voltak, de azért még nem kell szeretni őket.

Ahogy az összejövetel »ballib« politikai tétje vált egyre hangsúlyosabbá, úgy szivárgott el jó adag a frissességéből, a spontaneitásból, mi több, a tartalomból. A tavaly felújított rendezvényt pedig leginkább már csak a puszta vágy hatotta át: győzni. Még a bölcs és megszívlelendő gondolatokat is eltakarták a rémült és ismerős fohászok. A kertben a hőség és az erőltetettség izzadsága keveredett, s minden, ami az újbóli kétharmadhoz vezetett, már ott kitapintható volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vidékilány
2014. június 20. 22:02
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/130623/torolheto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jancsipapa
2014. június 20. 20:08
Ezek nem tanulnak semmiből...
balbako_
2014. június 20. 14:19
Szadesz zombik. Ők a régi undokok és az Mszp-Dk- Együtt az új undokok. Viszont Tamásnak 12 éve volt arra, hogy megmondja undokok vagytok, most hogy 2 szer a választók mondták ki megvilágosodott.
nyugalmazott tanár
2014. június 20. 13:10
Már megint a Farkasházi Szarszájával foglalkozunk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!