Így zúzhatna oda még jobban a kormánynak az RTL

2014. június 11. 14:54

Tippeket szeretnénk adni az RTL-nek, hogyan gyakorolhatna még ennél is nagyobb nyomást a kormányra.

2014. június 11. 14:54
Sarkadi Zsolt
Sarkadi Zsolt
444

3. Az Éjjel-nappal Budapest színészeinek életébe begyűrűzik a politika

Mivel kéményseprők már nem járnak a Margit körúti lakásba, eldugul a kémény. Néhány szereplő füstmérgezés miatt kórházba kerül, de az egészségügy romokban, így megfelelő ellátás híján meghalnak. A rezsicsökkentés miatt a szemétszállítás is akadozik, a lakásban elburjánzik a kosz, felüti fejét a vérhas.

Az állami tulajdonba kerülő BKV emeli a jegy- és bérletárakat, ezért a srácok csak gyalog tudnak bulizni járni, az viszont tovább tart, és tök unalmas. Míg Tarr Béla-i lassúsággal a Margit hídtól a Kazinczy utcáig battyognak, morózusan szidják a rendszert.

Egyik éjjel ijedten fedezik fel azt is, hogy a Párizsi udvar helyén arab luxusszálloda nyílt, és többé nem gyönyörködhetnek az épület belsejének míves kialakításában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
az ertéel az valami luxemburgi offsor tákolmány, nem? Akkor örüljenek hogy törvényesen csalhatnak adót amiból jut majd reklámadóra is
gyurmandia73
2014. június 19. 11:18
Ez most a Csubakka-védelem? :-)
Jancsipapa
2014. június 12. 17:14
Csak próbálna az lenni .De ,hát ,ez sem megy ...
pkarcsi
2014. június 12. 17:14
Anyádnak adjál tippeket,hogy ellett ilyen barmot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!