Megváltozott médiagyártási szokások

2014. június 03. 15:32

Tegnap valaki a kormányból nagyon furcsa eseményeket generált és ezzel olyan későbbi állapotot helyezett kilátásba, ami nyílt konfliktusokhoz vezetett a médiában.

2014. június 03. 15:32
Mátrai Viktor
Nem az a Viktor

„Az Origo a tyúkszemére lépett a 2/3-nak.

A legönérzetesebb, legsunyibb embert hozták kellemetlen helyzetbe, így Lázár Jánosnak magyarázkodnia kellett és azt ő nem szeret. Ha valaki pedig olyasmire meri kényszeríteni őt akkor kíméletlenül, ellentmondást nem tűrően odacsap. Ez látszik a Szabadság téri emlékmű, a Norvég Alap, a 23 millió forintos vadászata és most ebben az ügyben is. Ez az egyetlen racionális magyarázat Sáling Gergő eltávolítására, mert az Origo mindig kínosan ügyelt arra, hogy ne uszítson a kormány ellen és mindig a tényekre koncentráló anyagokat gyártottak és most sem volt ez másképp. 

Az a hazugság miszerint,megváltoztak a médiafogyasztási szokások egyszerűen a legundorítóbb, népbutító propaganda környezetbe illik bele, nem változott meg semmilyen fogyasztási szokás és nettó marhaság amit a közleményben írnak. Más kellett, hogy megváltozzon ahhoz, hogy Pálmai L. Ákos vehesse át Magyarország vezető hírportáljának a főszerkesztését, hiszen soha nem dolgozott hírekkel, csak mainstream, kvázi populáris bulvár műsorokkal és írásos műfajban sosem próbálta ki magát. Tehát az újságírás ezen műfajában egy kvázi kezdőt raknak az újság főszerkesztői székébe és ezzel valószínűleg el is veszik majd az élét az Origonak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2014. június 04. 06:56
Még egy hülye, aki beszopja, nyomja, hogy egy kőellenzéki portálnál majd pont a kormány nevezgeti ki és váltja le a fő és egyéb szerkesztőket.
adam
2014. június 03. 22:29
???
lastres
2014. június 03. 21:04
Az Origo mitől is kőellenzéki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!