Revolverhíradó

2014. június 20. 10:48

A hasonlat alapján mostanáig szenvtelenül nézték, amint az utcán másokat ütnek, ilyenkor eddig segítségnyújtás vagy legalább egy részvevő szó nélkül továbbmentek, most viszont, hogy ők kaptak egy hatalmasat, az igazság bajnokaként visszaütnek.

2014. június 20. 10:48
Bednárik Imre
NOL

„Nem igazán tetszik, amit az RTL Klub tesz, amióta a parlament kivetette az amúgy igazságtalan, méltánytalan, diszkriminatív és politikailag célzott reklámadót. Nem elegáns ugyanis az erről szóló parlamenti szavazás napján rádöbbenni arra, hogy a kormánnyal szemben erősen kritikus híradót is lehet ám készíteni, be lehet mutatni Orbán Viktor barátja, Mészáros Lőrinc mesés meggazdagodását, a miniszterelnök apjának vagyonosodását és a kormányfő lányának esküvőjén eltűnt két telefon tolvaja utáni rendőrségi hajtóvadászatot.

Értem, amit Kolosi Péter programigazgató mond, hogy ha megy valaki az utcán, és jól pofán vágják, akkor nem meglepő, ha visszaüt, mert hogyan is tudna másképp védekezni. De azért a programigazgató is felteheti magának azt a kérdést, hogy akkor eddig milyen híradót csináltak?

A hasonlat alapján mostanáig szenvtelenül nézték, amint az utcán másokat ütnek, ilyenkor eddig segítségnyújtás vagy legalább egy részvevő szó nélkül továbbmentek, most viszont, hogy ők kaptak egy hatalmasat, az igazság bajnokaként visszaütnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2014. június 24. 16:43
Az Rtl most bajnoknak akar látszani, de messze jár az igazságtól.....
kispufi
2014. június 24. 16:43
azért az elmúlt évek választásai az észhez térésről szóltak az agymosás után. úgyhogy bízom benne, hogy az rtl izmozása annyira átlátszó és kontraproduktív a nagy többség számára is, mint első blikkre kell lennie.
Anton Chigur
2014. június 24. 01:27
Pontosan! Ennek kéne már véget vetni, hogy az emberek, cégek csak akkor kezdenek nyüszíteni, amikor már kimondottan az ő tökük van a satuban. Amíg a szomszédot kúrogatják, lapít, mint szar a fűben és reménykedik, hogy ő nem kerül sorra.
Anton Chigur
2014. június 24. 01:27
A rendszerváltás előtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!