Az LMP igazi ereje

2014. április 06. 18:23

Csodálkozom, miként volt képes az LMP országgyűlési képviselőjelölteket állítani, ha egy nagyobb – százezres – városban, képtelenek a választási kampány hajrájában, egy kisebb helyiséget szavazókkal betölteni.

2014. április 06. 18:23
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Csodálkozom, miként volt képes az LMP országgyűlési képviselőjelölteket állítani, ha egy nagyobb – százezres – városban, képtelenek a választási kampány hajrájában, egy kisebb helyiséget szavazókkal betölteni.

Nemrég egy ilyen városban fórumot tartott az LMP országos vezetője, ahol összesen 15 fő tette tiszteletét.

Mivel videó is készült a rendezvényről, a kínos szitut nem lehet meg nem történté tenni.

Ha átnézzük a 15 főt, akkor ennél is kínosabb eredményre jutunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2014. április 07. 09:12
Lehet, h. végülis összenő, ami összetartozik, Schiffernél a politikai intelligencia kétségtelen, nem biztos, h. morális megfontolások tartották vissza a Nagy Kvartett szövetségétől. A vesztett csapaton ne változtass elv nem aratott annyira sikert, mint várták, nem jött be a kecskézés sem, pedig mennyire örültek, h. ilyen viccesek lettek. Nekem Szél Bernadett az erőszakosságában, agresszivitásában félelmetes és nagyon taszító jelenség. Mikor Schiffer a Fideszt ostorozza, az szintén sok, stílusában mindenképp. Ahhoz képest, h. Novák, Salát, Stumpf, Rajcsányi mennyire fenntartásokkal viszonyultak a Fidesz kormányzáshoz, feledve az elmúlt 25 évből 16 hányattatásait, úgy tűnik, h. mégis a Fidesz vitte irány az ígéretesebb. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Köszönjük!
öszödibeszéd
2014. április 07. 07:02
Azért a Schiffertől többet vártam az eredmények kommentelésénél. Gusztustalan volt, ahogy benyalt a szoci guineaiaknak, azaz a veszteseknek gratulált:-) Valahogy az igazi arcát mutatta. Ez Nyugat-Európában elképzelhetetlen lenne, ott a lúzer irígységet nem lehet ennyire manifeszten kimutatni. Mert szánalmas.
nyugalmazott tanár
2014. április 07. 06:02
Az LMP igazi ereje? Hahaha! Besurrant a léc alatt. Veletek az erő, velünk az igazság. Hahahaha!!!!
S0ma
2014. április 06. 22:10
Szél Bernadett is vitt! Ki a fene szavazna egy olyan pártra, ahol ilyen nagyon buta nő az elnök!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!