Hoffmann Rózsa elhagyja a „bulit”

2014. április 15. 12:26

Azért nem egy hálátlan bestia a mi Rózsánk! Nem hagyja itt ajándék nélkül a fiataljait akik oly sokszor gyűltek össze tiszteletére az elmúlt évek során.

2014. április 15. 12:26
Mátrai Viktor
Nem az a Viktor

Van egy része ugyanis ennek a tankönyv mizériának ami nagyon veszélyes hosszútávon is. Bánhegyi Ferenc tankönyvére gondolok. A szerzőfenomén kertelés nélkül leírja ugyanis: »A Tanácsköztársaság kommunista vezető alakjai a zsidóságból kerültek ki, és sok ember halála szárad a lelkükön.« , vagy a másik nagy kedvencem: »A romák Indiából vándoroltak el, és terjedtek el szinte az egész világon; káros előítéletek és saját mentalitásuk miatt szorultak ki a városok-falvak elhanyagolt részeire, ahol jobbára csak tengetik életüket.« De Trianont is kevésbé szerencsés módon mutatja be, Hitlert meg egyenesen úgy, hogy tulajdonképpen rosszat nem mond róla, inkább egy szimpi bár kicsit opportunista emberként ábrázolja.

Na ezt a 8. osztályos -még elég erősen befolyásolható-, gyerekek kezébe ajánlják! Annak ellenére, hogy kb. nincs normális ember aki ezt lektorálta volna és minden szakmai szempontból szar, ahogyan ezt az erre hivatott szakértők is megállapították.

Az senkinek nem jut eszébe, hogy ez rasszista és antiszemita gondolatokat ültethet el a gyermekek fejében? Később milyen hatással lehet ez a társadalmunkra?

Hát kösz a bulit Rózsa! Legalább a szőnyeget letakaríthattad volna!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2014. április 15. 19:36
Menj már a fenébe, neked dr.Hofmann Rózsa.
BőröndÖdön
2014. április 15. 16:13
Egy borzalommal kevesebb...
luga
2014. április 15. 15:35
Az biztos, hogy nem az a Viktor vagy, te kis sötétfejű tudatlan senki.
balbako_
2014. április 15. 15:25
Az idézetek szórul szóra fedik a valót. Végre egy hiteles könyv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!