Még mindig merünk nagyot álmodni!

2014. március 04. 13:59

Végül is a 4-es metrót is megépítették 10 év alatt, miért ne jöhetne össze az olimpia 14 év alatt?

2014. március 04. 13:59
zero
Vastagbőr

2028 nyarán a 65 éves Orbán Viktor köztársasági elnök a harmadjára kinevezett 53 éves Lázár János államminiszter miniszterelnök társaságában ünnepélyesen megnyitja a Budapesti Olimpiai Játékokat. A Közgép által a legolcsóbb ajánlattal, de majdnem kétszeres áron felépített Puskás Olimpiai Stadionba (aminek alapjába beépítették az Átlátszó, a K-Monitor és a TASZ maradványait) bezsúfolódott 80 ezer békemenetes néző könnyes szemmel engedi szabadjára az olimpia kabalaállatját, a Turult. Az ég elhomályosul a 80 ezer felszálló turulmadártól, miközben a háttérben elkezdődik az ünnepi műsor, Semjén Zsoltot úgy kell lefogni, úgy megvadul ennyi madár láttán. A honvédség egyetlen megmaradt helikoptere egy óriási Szent Koronát ereszt le. Az olimpia hivatalos és egyetlen médiapartnere, az MTVA műsorvezetője, Obersovszky Péter elmorzsol egy könnycseppet a szemében és az apró orgazmusát leplezve két percig gyurcsányozik egyet, rutinból. Az ünnepi műsor a 85 éves, de szellemileg kiváló állapotban lévő Kerényi Imre rendezésében, a Magyar Művészeti Akadémia közreműködésével elkápráztatja a világot, ahol Fazakas miniszter bemutatja és lámpaláz nélkül megtekinti az összes magyar hungarikumot, melyet a nézők a Design Terminál által támogatott magyar startup segítségével a mobiltelefonjaikon is megtekinthetnek, külön köszönet érte Böszörményi startupügyi államtitkárnak!

A kisebbik kormánypárt, a Jobbik meghívására a Kurultáj a Lázár-testvérekkel együtt mutatják be a magyarok vándorlását, a honfoglalást és a kalandozásokat, a magyar történelem első nemzetközi »nem leszünk gyarmat« kampánykörútját. Overdose (Dózi!!!) gyermekei, a csodálatos telivérek gyönyörűen mutatnak a Strabag-Közgép hirdetőtábla előtt, melyről hátrafelé nyilaznak a Pedagógus 1-ből átképzett készenléti rendőrök. A CÖF rengeteg bohóc segítségével bemutatja hányszor is kellett újraépíteni az országot a nemzetrombolások után. A díszpáholyban ott ül az ország krémje, az elit, Rogán főpolgármester úr, Kálomista MTVA-elnök, Papcsák Ferenc NAIH-elnök és az összes keleti barátunk. (Az olimpia egyik nagy vesztese Vitézy Dávid, akinek nem sikerült bevezetnie az olimpiáig az elektronikus jegyrendszert.) A magyar himnuszt 60 éves dalcsináló Ákos úr fantasztikus előadásban hallhatjuk, majd az olimpiai lángot egy óriási turulmadár hátáról maga Orbán gyújtja meg. Finálé, katarzis, igen megcsináltuk, tényleg jobban teljesít, majd egy akkora tűzijátékkal zárul a megnyitó, hogy a stadion mellett szotyit online kasszáról kisebbségi adószámos árusítók szája is tátva marad. A tömeg elindul a piros metróhoz, az Alstom-szerelvény szögletes kerekekkel begördül, a stadionban pedig 2000 közmunkás kezdi összeszedni a szemetet.

Amúgy meg már tök elcsépelt nyári olimpiát rendezni.Az igazi kihívás, egy valóban csak Orbán Viktor zsenijéhez méltó feladat egy téli olimpia lenne.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. március 04. 17:38
""Végül is a 4-es metrót is megépítették 10 év alatt"" Ja ha demccckij?? Már 95-ben meg lett volna!!!
balbako_
2014. március 04. 16:43
Aha! A címet a pofájukról vették. Vastagbőr!
Barnabox
2014. március 04. 16:39
Csak nem szállunk le erről az olimpiai baromságról! Mi a túrót kell hülyíteni ezzel! Semmi szükség rá, hogy újabb, hatalmas adósságba kormányozzák az országot! (lásd Görögország) Inkább szakági sportokban kéne világversenyt megrendezni!
MZ/X
2014. március 04. 15:19
Vastagbőr! Kihagytad, hogy Gyurcsányt és bandáját, meg a hozzád hasonlókat, aznapra kiengedték a magánzárkából és a társalgóban megnézhették az olimpia megnyitóját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!