Az emberek félnek a baloldaltól

2014. március 15. 19:20

Ha hatalomra kerül a baloldal, nem lesz rezsicsökkentés!

2014. március 15. 19:20
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Persze azt is tudják, ha hatalomra kerül a baloldal, nem lesz rezsicsökkentés! Lenne újra vizitdíj, kórházi napidíj, de lenne bődületes infláció is.

Mint Medgyessy és Gyurcsány idejében, gyorsan elpárologna a vagyon, és jöhetne megint az obstrukció, zavargások és zűrzavar. Újra veszteségesek lennének az önkormányzatok, hitelt hitelre halmoznának, és újra tárt karokkal fogadnák az IMF delegációt.

Ettől félnek az emberek. A baloldal, zavargást keltő politikai obstrukciójától félnek az emberek.

De félnek Gyurcsány Ferenctől, aki mindig más arcát mutatja. Kiszámíthatatlan. Uralkodása idején mesterlövészek voltak a háztetőkön, amikor ünnepi beszédet tartott. Félt és félelmet keltett.

Az emberek szemében Bajnai se különb. Milliárdokkal, meg Magyarország 2011-es bebuktatás kísérletével a háta mögött, nem egy főnyeremény a választópolgárok számára. A Center for American Progress a legfőbb támogatójuk, mely cseppet sem magyarbarát. A baloldal politikai obstrukciójának támogatója.”

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. március 16. 22:18
Az emberek félnek a baloldaltól. Még a végén megint 186 forint lesz egy CHF, 264 egy euró, 300 egy liter benzin. 2010 ben 3 millió ember (f)élt a létminimum alatt, ma 4,5 millió. Van mire büszkének lennetek, emeljétek a nap felé arcotokat, bátran nézzetek a szemünkbe, és egy torokkel üvöltsétek; félelem nélküli rezsicsökkentést !
blind
2014. március 16. 10:38
Micsoda szánalmas összeesküvés elmélet. A baloldal arra építi kampányát, hogy mit lopnak össze és hazudnak arról, hogy jobban teljesítünk. A számokra kellene ránézni, nem viktor álmodását, vona uszítását hallgatni. Nehéz beismerni, hogy hülyére vagytok véve, de még van rá 3 hét! De sajnos "Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." (Mark Twain) Ha nem sikerül Bajnaira, LMP-re hallgatni, akkor egyéb, független véleményeket nem ártana megfontolni, pl aki még jobban is járt, de mégsem tetszik neki, vajon miért? Gondolkodj! http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_elmult_negy_ev_egy_vallalkozo_szemevel.195860.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201403
Karakter
2014. március 16. 10:15
Tényleg! Annak idején Gyurcsánynak, mint miniszterelnöknek, mint a hatalom gyakorlójának, mi a fészkes fekete fenének kellettek mesterlövészek beszédekor?
Karakter
2014. március 16. 10:10
A baloldal hazugságra, félelemre, megosztásra építi kampányát! A diagnózis jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!