Erről ennyit

2014. március 26. 11:51

Nekem van egy darab magyar útlevelem, ellenben nincsen bankkártyám. Ja, és az egész frakciónak nincsen 240 milliós megtakarítása.

2014. március 26. 11:51
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke szerint úgy korrekt, ha valamennyi parlamenti frakcióvezető nyilatkozik arról, hogy képviselőik közül van-e valakinek más útlevele, állampolgársága is. Namármost én akkor megteszem. Ertsey egyszer már felmutatta a piréz útlevelét. Mile gyanús, mert Vásárosnaménynál rendszeresen az én útlevelemet kéri. Vágóból simán kinézek egy bhutánit, viszont még lakása sincsen. Nekem van egy darab magyar útlevelem, ellenben nincsen bankkártyám. Ja, és az egész frakciónak nincsen 240 milliós megtakarítása. Erről ennyit.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. március 26. 22:06
...Ja, olyan vagy, mint az egyszerű zsidó bótos, aki mindig panaszkodott, hogy veszteséges, és amikor kérdezték, hogy akkor miből tud megélni, azt válaszolta, hogy csak azért nem ment még tönkre, mert hétvégén zárva tart...
morfondír
2014. március 26. 19:29
Mert a mai napig kamaszként viselkedtek, András. Ami, valljuk be, 42 évesen egy kicsit fura. "Ki nem állhatom a fiatal konzervatívokat és az öreg liberálisokat."
Tóth József
2014. március 26. 18:52
Nagyon helyes Schiffer Úr,de ha egyszer kormányzó tényezők lesznek,így is maradjon!
Akitlosz
2014. március 26. 18:51
A képviselők nem átutalással kapják a fizetésüket? Fel sem vesznek ma már céghez, ha nincsen bankszámlája az embernek. Persze elvileg nem kötelező bankszámlát tartani, de gyakorlatilag igen. A cégeknek kötelező, s az alkalmazottaiknak is csak átutalással akarnak fizetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!