Technológiai rozét fogyasztottunk

2014. január 29. 11:05

Épp küzdök a fejfájással, a szédüléssel és a kegyetlen kiszáradással. A rövidtávú hatást most tapasztalom, a hosszútávúra nem is vagyok kíváncsi.

2014. január 29. 11:05
Unger Tamás
Tumblr

„Lehet itt hüppögni, hogy milyen brand ez a természetes bor, és egyéb dolgok, de itt kell megjegyeznem, hogy pénteken dupla kóstolót vállaltunk egyik kedves bloggertársammal és ismerősömmel: az egyik a Furmint Február előkóstoló volt Gizellával, Balassával, Dorogi Testvérekkel és Bott Pincével, a másik pedig egy Terra Hungarica rendezvény volt értelemszerűen természetesen készült borokkal. Egyik rendezvényen sem törekedtem arra, hogy mindent kiköpjek, így igen tekintélyes mennyiséget fogyasztottunk el egyetlen este alatt, de másnap semmi bajom nem volt. Még a reggel sem indult nehezen.

Tegnap kivételesen technológiai rozét fogyasztottunk, és bár a mennyiség meg sem közelítette a péntekit, most épp küzdök a fejfájással, a szédüléssel és a kegyetlen kiszáradással. Igazából azon gondolkodok, hogy soha nem kellene innom ilyen borokat, még akkor sem, ha tényleg csak iszunk; a rövidtávú hatást most tapasztalom, a hosszútávúra nem is vagyok kíváncsi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tovaris
2014. január 29. 20:06
Tóth Ferenc viszont mindenhez tökhülye.
ungert
2014. január 29. 19:45
Kedves Tóth Ferenc! Engedje meg, hogy szemet hunyjak az alpári, mindenféle indoklástól mentes, sértő kijelentése felett és megkérjem rá, hogyha van néhány percnyi szabadideje, akkor fejtse ki, hogy melyik mondatomból következtetett arra, hogy én "tökhülye vagyok a borhoz". Megtisztelő lenne. Üdv.: Unger T.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!