Maradok a műfajomban

2014. január 07. 21:37

Meghökkenve olvastam, hogy anélkül, hogy velem egyeztettek volna, az én nevem is felkerült arra a listára, amely a Magyar Krónika lelendő szerzőinek nevét tartalmazza.

2014. január 07. 21:37
Sándor György
Heti Válasz Online

„Kedves Kerényi Imre és Bencsik Gábor! 

Meghökkenve olvastam január 6-án, hétfő este, hogy anélkül, hogy velem egyeztettek volna, az én nevem is felkerült arra a listára, amely a Magyar Krónika lelendő szerzőinek nevét tartalmazza.

Tekintettel arra, hogy én 1990 óta közismerten az úgynevezett „két oldal" közötti híd szerepét vállaltam fel, ezúttal is csak olyan megnyilvánulási formában és fórumban tudnék részt venni, amelyben ennek a hídszerepnek a hitelessége nem sérülne. Magyarán, ha az értékes, jobboldalinak elkönyvelt alkotók mellett a baloldalhoz besorolt - szintén ténylegesen értékes alkotó emberek! - hasonló arányban vennének részt.

Úgy érzem - még egyszer -, hogy a hídszerepem őszintesége csorbulna, ezért maradnék a műfajomon belül, vagyis: egyszemélyes színházammal hathatósabban tudom segíteni a várva várt társadalmi megbékélést!

Tisztelettel:

Sándor György humoralista, egyszemélyes színház

(Elküldve: 2014. január 6-án este 20 óra 45 perckor)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2014. június 11. 22:49
Fiam, szétültetlek!
geraz51
2014. április 08. 17:55
Nem baj Gyurikám,majd a Centrál kávéházban megbeszéljük.Tudatom veled hoby vagy 30 név szerepel a hamis listán akikről szó sem volt.Te is köztük vagy.
Ouroboros
2014. február 16. 22:18
Csík János is? :( Rohadjon meg Kerényi, azt hittem, a NER-ben nem érhet már csalódás...
balbako_
2014. február 05. 10:33
Egy értelmiségi nem kritizál el nem olvasott újságot nemde? (És főleg nem készül előre írt cikkekkel, hogy az miért lesz szar)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!