​Nem Rogán a hibás, hanem azok, akik milliomosnőztek

2013. december 05. 14:38

Így születnek a démonizált figurák, Rezesová lett a Szenesemberbe oltott Cion Bölcse. Rogánra haragudni pont olyan, mint a kutyánkra haragudni, amiért megint dögbe hempergett.

2013. december 05. 14:38
Szily László
Szily László
Cink

Most mindenki Rogán Antalt bántja, amiért a frissen meggazdagodott, Buda egyik elit társasház-parkjában egy nagyvállalkozóval egy házban élő eredeti tőkefelhalmozó fogta magát meg az operatőrét, kiállt egy, az ő kérójánál lényegesen snasszabb társasház elé, és a legpopulistább prolitempóban elkezdte verni a dobot, hogy Rezesovát azonnal vigyék vissza a börtönbe, mert micsoda szemtelenség ilyen luxuskörülmények között házi őrizetben lenni. Amikor máshol éheznek a lélegeztetőgépek! Ezért ő, Népfia Antal, ha kell, még törvényt is változtat, hogy az irritálóan gazdag, csöcsös szlovák bukszákat még büntetlenül fel is pofozhassa bárki. Gazdag vagy? Durr egy koki!

Pedig nem szegény Rogán tehet róla. Ő egy egyetlen célra programozott, fanatizált robot, ráadásul nem is buta robot, akinek se isten, se ember nem számít, csak a bulvárszereplésekkel elérhető választási százalékok. Rogán nem tesz mást, mint figyeli, hogy mire ugranak a legsuttyóbb, egyben legnagyobb választói tömegek, és ahol lehetőséget érez, ott a kedvükre tesz. Ebben a tekintetben a munkája nem sokban különbözik azétól az online hírszerkesztőétől, aki, ha látja, hogy most a kacsacsőrű emlős a menő, akkor gyorsan kiteszi a »Ma már nem lesz ilyen klassz kacsacsőremlősös cukivideó« című cukivideót.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!