Bölcsek köve

2013. november 23. 09:49

Ugyanoda megannyi úton el lehet jutni, de amíg nincs kitaposva a biztos ösvény, senki nem tudhatja, melyik a legjárhatóbb.

2013. november 23. 09:49
Somfai Péter
Népszava

„Az MSZP és az Együtt-PM program-alapú megállapodást kötött, s mielőtt aláírtak volna egyetlen fecnit is, az ország gondjaira kerestek közösen képviselhető választ. Nem volt könnyű, vitákkal járt. A kimaradtak, a DK és a többnyire időközben született liberális pártocskák, ennél szélesebb kooperációt akarnak, más elvek szerint szélesebbre nyitott kapukat, amin boldog-boldogtalan befér, talán azok is, akik harmadik irányba szeretnék tolni az ország szekerét.

Ettől aztán megint hangos a »szoba«, sőt, vannak, akiket durva beszólásokra is elragad a hév, csak éppen a jó értelemben vett »liberalizmusnak«, a másik megértésének, az eltérő elképzelések tolerálásának még a szándékát sem látni.

Kinél van a bölcsek köve? Annál biztosan nem, aki alpári módón szidja a másikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. november 23. 13:51
„Az MSZP és az Együtt-PM program-alapú megállapodást kötött..." Milyen programról beszél ez a jóember? Azon kívül, hogy kicselezték O-t, O. megbukott stb én nem hallottam másról!
Antigoné
2013. november 23. 10:43
"Szeressük egymást, gyerekek" ?
kuwiq
2013. november 23. 09:56
Nocsak. Feltűnt, hogy az elvtársak csak addig liberálisok, amíg kizárólag az ő véleményük számít?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!