A Fenevad képmása

2013. november 12. 19:13

Meghívott műsorába az ezoterikus pszichologizálás közismert indiai mágusa, Józsi barát.

2013. november 12. 19:13
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Meghívott műsorába az ezoterikus pszichologizálás közismert indiai mágusa, Józsi barát. Sokáig tusakodtam magamban, hogy elfogadjam-e az invitálást, úgy vélem ugyanis, hogy ebben a televíziós formátumban lényegesen több van annál, mint hogy például a szemünk láttára fájdalmasan szétcsúszó Hujber életbölcsességeinek legyen a szócsöve. A lelkiségről meg az intimitásról nem a Mónika Show színvonalán vagy Pataki Attila útkeresésén keresztül kell beszélni. Érdemi módon így nem is lehet.

Csakhogy hirtelen felsejlett előttem a Fenevad képmása, ezért úgy döntöttem, nem kockáztatok meg egy ronggyá vágott interjút, amelyből bántóan hiányzik majd a Hajdú Péter néven közismert médiaförtelemmel kapcsolatos állásfoglalásom.

Megköszöntem tehát a felkérést, és abban a reményben búcsúztam el a csatorna munkatársától, hogy Hajdú Péternek jövőre nem lesz műsora a TV2-n, én pedig végre összemérhetem a szívcsakrámból kisugárzó pozitív energiát Józsi barátéval.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. november 13. 08:17
Ez a cigány napról napra hülyébb! Szerintem megbomlott az elméje.
6qwasyx
2013. november 12. 22:24
Egy szint alá nem megy Puzsér. Ezért nem kell a fidesznek.
MacElek
2013. november 12. 20:57
Erre a megoldás az, Robi, hogy tedd azt, amitől irtózol. Ha utálod a szart, akkor egyél szart. Amíg el nem múlik. És majd ha már nem irtózol tőle, vagyis megszabadultál a benned lévő ellenállástól, akkor lehetsz szabad. De akkor már nem fogod akarni megmondani másoknak, hogy mi a jó.
MacElek
2013. november 12. 20:48
A szent bármikor megmártózhat a sárban a disznókkal, miközben a ruhája hófehér marad. Te azért nem mártózhatsz meg benne, mert még belül nem vagy tiszta, hanem vívódsz, ezért félsz, hogy beleragadsz. Ne harcolj önmagad ellen. Felesleges. Önmagadat csak megértheted és elfogadhatod. Le nem győzheted. Azért félsz vegyülni a disznókkal, mert a te egyik feled is az. Vedd észre, hogy csak magaddal vívódsz, nem a világgal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!