Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gyurcsány ne akarna nyerni?

2013. november 14. 14:39

Tényleg az a kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc akar-e nyerni? És ezt a kérdést azok teszik fel, akikből minisztert, miniszterelnököt csinált, akikkel együtt kormányzott?

2013. november 14. 14:39
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

Tényleg az a kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc akar-e nyerni? És ezt a kérdést azok teszik fel, akikből minisztert, miniszterelnököt csinált, akikkel együtt kormányzott? Nem ültek ott az asztalánál évekig? Nem hallgatták az érveit, a véleményét? Nem tudják, hogy ádáz ellenfele Orbánnak és romlott, korrupt gazembereket nevelő rendszerének? Ha nem tudták, miért szavaztak rá?

Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki 2001-ben azért lépett a politikába, mert megérezte, hogy az, aki egy 1989-es videón őt nevezte meg egyetlen ellenfelének, (a másik megnevezett, Szlvásy György a másodfokra vár), még az addigiaknál is nagyobb aljasságokra és hitványságokra képes?

Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, 2002-ben főtanácsadóként kampányolt, 2004-ben, húszpontos hátrányról indulva két év múlva megverte a Fideszt egy olyan kampény végén, amikor emberek százezrei végre vállalták baloldaliságukat és MSZP-sek és SZDSZ-esek - a mai kétpárti izével össze sem hasonlítható módon - tudtak és akartak egymás mellett és egymásért voksolni listán és egyéniben a győzelem érdekében?

Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki ezek szerint két kampányban vett részt Orbán ellen és mindkétszer nyert?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 14. 20:14
Azt már tudjuk ki ellen akar nyerni Gyurcsány. Azt viszont nem, kik mellett?
Antigoné
2013. november 14. 18:25
Barátaim! Fentebb már mindent elmondtak a témáról. Köszi.
GV0917
2013. november 14. 16:41
Zsolti Hérosznak tartja Böszmét!Magát meg Petőfinek!Kérdésfeltevése erre utal! Mert Gyurcsány ne akarna győzni? (Mi az hogy!!!! Nagyon is!!!) Ime Petőfi:" Mi ne győznénk? Hisz Bem a vezérünk, Osztrolenka véres csillaga!" Ebben a korban és politikai szituban e vers másképpen hangzana: Mi ne győznénk? Fletó a vezérünk! Kurvaország hazug csillaga!
OberEnnsinnen
2013. november 14. 16:36
"Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki 2001-ben azért lépett a politikába, ... Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, 2002-ben főtanácsadóként kampányolt, " Figyelünk, Gréczy. 2001-ben lépett a politikába 2002-ben főtanácsadóként kampányolt... Na ez az, ami érdekelne bennünket. Mi történt, hogy egy év alatt ekkora előmenetelt ért el a fickó? (Ő maga nevezte így egyes szám harmadik személyként önmagát.) Ez érdekes lenne, ha megtudnánk végre: kik álltak mögötte, akik annyira nyomták Gyurcsányt előre, hogy egyetlen röpke év alatt - MINDENFÉLE VÁLASZTÁST MELLŐZVE - az MSZP, (a választás után az ország) második embere lehetett! A hátsó kapun surrant be, s mire a többiek szétnéztek, Ferenc a vezetőülés mellett ült. 2006: az államháztartás adatainak eltitkolása, a hiány hazugságbeszéddel való eltakarása: magyarul, ez bizony puccs, vagy államcsíny, ahogy neked tetszik, Gréczy. Te beszélsz arról, hogy Gyurcsány kétszer győzte le Orbánt? Először az MSZP-t nézte hülyének (2002), másodszor (2006) az egész országot. Te tényleg elhiszed, amiket mondasz, szemétdombra való?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!