Visszasírjuk az Uborkát

2013. október 14. 13:20

A szegmensek láthatóan ad hoc jelleggel követik egymást, a műsornak se íve, se gerince nincsen.

2013. október 14. 13:20
Varga Attila
comment:com

A szegmensek láthatóan ad hoc jelleggel követik egymást, a műsornak se íve, se gerince nincsen, tulajdonképpen arról szól, hogy két pali, akik egy kereskedelmi rádió reggeli műsorában bizonyos rétegek szerint szórakoztatók bírnak lenni, szabad kezet kap 100 percen át, hogy valami faszságot csináljon a tévében, ami aztán vicces lesz. Mert ezek ketten mindig azok szoktak lenni. Beválogatták még Boros Lajost is, aki egyfajta porondmesterként szerepeltettek, de eldugtak a nézők háta mögé, és találtak valami feladatot a Való világ történetének egyik legostobább szereplőjének is, aki bikiniben mutogathatta az új bolti csöcsöket.

A szörnyűnek tűnő, de egyébként zseniális című műsor (az a jó cím, amire emlékeznek a nézők, erre márpedig fognak) legnagyobb baja a két műsorvezető, akik nemhogy egymással, de magukkal sem tudnak mit kezdeni. Sebestyén Balázs teljesen rátelepszik a műsorra, Vadon János egyfajta untermanként csak alákérdez és felvezeti a poénokat, neki jut a leghálátlanabb feladat, például egy »kandikamerás« kínlódást levezetni vagy felszopó embernek lenni a Vágó-Sebestyén küzdelemhez. Egyébként azok a pillanatok, amikor valamire spontán reagál a duó, nagyjából működnek, de amikor előre megírt gegeket kell előadniuk, akkor kényelmetlenül érzik magukat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. október 25. 13:35
S.Balázs és V.Janó ritka nagy tahó műsort produkáltak,részvétem az RTL-é!
dávid
2013. október 15. 13:47
hát ebből a részletből lófasz nem derül ki az biztos. aztán lehet h pont ez mondja el a legtöbbet a műsorról.
szalámis hegedű
2013. október 14. 17:48
Már megint valami rákaifilipszerű és szintű faszság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!