Ugye, te is így emlékszel, Gábor?

2013. október 11. 18:52

Széles Gábor miniszterelnökségem idején arról beszélt velem, hogy lánya vagy menye(?) számára meg szeretné kapni az MTV2 frekvenciáját.

2013. október 11. 18:52
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Széles Gábor csak a közjót akarja. Most is, amikor a Békemenetnek csúfolt harcigárdát szervezi.

Meg akkor is csak a közjóért kívánt szót emelni, amikor miniszterelnökségem idején négyszemközti tárgyalást kért tőlem, mint az egyik munkaadói szövetség vezetője. Pár perc után viszont váratlanul arról beszélt, hogy lánya vagy menye(?) számára meg szeretné kapni az MTV2 frekvenciáját.

Rövid beszélgetés lett. És talán az utolsó. Ugye Te is így emlékszel Gábor? 

Te, aki mostanában annyira véded a nemzeti érdeket. Egyébként meg sok sikert a Békemenet nevű mihez is!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. október 12. 09:43
Alja! mint mindig. ennyi.
kamasuka
2013. október 12. 09:35
Szakdolgozat keresés Facebookozás helyett nem lenne előrébb való, hogy erkölcsi fölényből indulhassál 2014-ben? Erre bezzeg emlékszel, bár a végighazudtuk az elmúlt négy évet után kissé fenntartásokkal kezelném az ügyet, különösen úgy, hogy még a kormányváltás előtt leosztottátok a TV2-Retek kombónak a dolgokat ...
Selamat
2013. október 12. 08:24
Ha nem tett volna tönkre egy egész országot, ha nem züllesztett volna le több millió magyart, ha nem tagadta volna meg a határon túliakat, ha nem árulta volna el országát külföldieknek néhány haveri hátbavágásért, és ha nem kiabálta volna ki mérgében az ország letámadására alkalmas hadititkot, mikor már semmi mással nem tudott visszavágni a bánáti rózsát védőket, akkor is, gyurcsányt csak ezért az egyetlen kiszólásáért,örökre ki kell tiltani minden olyan helyről, ahol a foglalkozással járó tisztesség és titoktartás még számit valamennyit. De főleg ki kell zárni minden olyan helyről, ahol még több kárt okozhat. Eddig azt hittem, hogy azért bratyizik a proli csápolóival, mert szokása szerint azok hátán akar megint bemászni a hatalomba. De ma már tisztán látható, hogy ebből a csökött proli gyurcsányból még libaörző sem lehet. Hát még tisztességes politikus. Aki ezt a soha meg nem változó áruló prolit támogatja, az nem csak a saját országát árulja el, játssza ki hatalmasoknak, hanem saját családjával együtt, önmagát is.
ballada
2013. október 12. 07:14
Félelemkeltők http://kepfeltoltes.hu/view/131012/1186149_547180298685193_715087139_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!